žit s filmovou hrdinkou by bolo zaujimave ale citil by som sa pri nej tak obyčajne,no zaleži z akeho pohladu by som ju bral. či ako tu hrdinku alebo len človeka Xena by ma rozštvrtila svojim mečom keby som ju naserkal . ale taka Hermiona Grangerová, to by bolo zaujimavejšie,i ked aj ju tak naserkat,tak ma premeni na morsky utes ale ako hrdinka by stala za to,a navyše je to pekna holka
áno, Collin Tak to neviem ako v skutočnosti.. Možno, že v skutočnosti ani nebol takým dokonalým chlapom, ako bol opísaný v knihe. A práve preto by som chcela toho z knihy.
@pavlinkaa preto su herci hercami,že dokažu zahrat (alebo je to skor ich praca) ulohu ,ktoru v realnom živote nestvarnia ved taky Charlie Sheen, je to zabavač a dobry herec,no v sukromi nema dobru povest
@pavlinkaa to je moja najoblubenejsia z evitapress a ta zena co to napisala,zevraj to je jej skutocny pribeh.ze to sa vlastne v skutocnosti aj stalo.takze uplne v pohode mohol byt taky ako v knihe. skoda,ze zomrel:/
@ouch neber to v zlom myslene ja neviem prečo Haus. asi že poznam ho z toho serialu tak som strelil čo ma napadlo ale tak toho Tvojho Doktora uznavam no,aj ked neviem či som videl ten film,alebo je to kniha?
(a inak fakt všetky knižné postavy majú dačo, čím by ma neospravedlniteĺne iritovali. Fakt. I tí obľúbení. Dorian bol magor (i keď charizmatický fešák, ale toho tak na nejaký úlet, nie na zvyšok života), Yossarian ešte väčší, ako decko som mala rada Doniphana z dvoch rokov prázdnin ale z toho by som bola tiež na nervy, Raskoľnikov... no, možno, ale ten bol zas svojim spôsobom moc klaďas, Frollo ml. z Matky božej bol priveľký bohém, v Potterovkách boli magori všetci do jedného a ak aj nie, tak by to zas pokazila sfilmovaná verzia, jedna Angelikina dcéra bola úplne super, ale asi by som nezniesla, že je krajšia a vtipnejšia ako ja , Gregora Samsu by som nechcela, lebo sa zmenil na chrobáka a zdochol, Nevesta hôľ nemala ničím výrazné postavy, Dracula nie už len preto, lebo upíri sú otrepaní a s Renfieldom by som fakt žiť nechcela, ani s žiadnou Kingovou postavou a iné mi momentálne nenapadá... mladý Werther bol zas príliš precitlivelý, tiež by mi liezol na nervy
@pavlinkaa noo viem, ale aspon.. ale hadam na nejakej stranke sa najdu tiez som hladala ale asi dali pauzu serialom kvoli tym pravam bl bla ..tak hadam budu .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
alebo Holden z Kto chytá v žite
(plus väčšinou mám rada nepríliš kladné postavy a s tými by som asi dlho nevydržala
On je tak strašne ňuňu
Ale už som na to prišla!
napríklad.
(A možno by sa našlo aj niekde inde nejaké zvieratko alebo tak)
Žena? Ehm mhmmm.
Po dlhšom uvažovaní neviem.
Neviem neviem neviem.
» upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/...
» evatarma.files.wordpress.com/2010/08/14.jpg?...
aký smile
Alebo s Deanom Winchestrom to by bol mazec už len
s Voldym by sme boli len BFF
áno, Collin Tak to neviem ako v skutočnosti.. Možno, že v skutočnosti ani nebol takým dokonalým chlapom, ako bol opísaný v knihe. A práve preto by som chcela toho z knihy.
to nie (ach)
ale, prečo každému hneď napadne Haus? (ach) :p
Doctor Who!
nechápem čo má tvoj koment spoločné s mojim
@barbydka
hej, veď preto som pri tom tak strašne revala, lebo som vedela, že sa to aj naozaj stalo.. :/ tiež moja najobľúbenejšia
Neville
ňach ňach ale to je viac menej len kôli hercovi...aj keď aj tá postava je skvelá...
a knižným? s Arkarianom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktorého samozrejme nikto nepozná, zo Strážcov času
a vlastne, keď sa tak zamýšlam, z knižných postáv by to mohol byť ešte Artemis Fowl....len by som si pri ňom pripadala kolosálne blbá....
stáva sa
lepšie si si vybrať nemohla! Chandler!
preboha
(inak, na fanfiction.net sa určite také niečo nájde
na Arkariana? a oni čosi takého poznajú?
prečo by nie?
on je úžasný! A zase ma štve, že som priateľov nevidela už 1OO rokov odkedy zrušili megavideo.. :/
jedine ak by som MUSELA = milerada by som si vybrala svoju reálno-existujúcu, vymyslene-charakterovú postavu Levieho muža
to je málo.. :/ ja som kedysi pozerala denne aj 4 častí ak nie viac, všetky série po sebe. úplne závislá som bola a oni to zrušili
» www.google.co.uk/imgres?q=hermio...
a mnohí mnohí iní...ja si dokážem predstaviť čokoľvek
a ja netuším... Peter Pevensie, aby som bola v Narnii
samozrejme dvojčatá Fred a George, obaja naraz, tam sa nedá si vybrať
agent Seeley Booth zo seriálu Bones
Faramir z Pána prsteňov
Peter Pan
rytier z knihy, ktorú tu nik nepozná
a Lancelot z filmu Mists of the Avalon
-Damon z TVD
pirati z karobiku
» www.priatelia-sk.info/... tu som ich pozerávala. Všetky série, všetky časti. Teraz mám smolu.