Samozrejme by som chcel aby sa zmenili ľudia a aby pochopili kam vedie nenávisť a začali si vážiť prírodu. To ale nejde pretože na to musia ľudia prísť samy Ak by to malo byť niečo v mojej blízkosti tak by som Chcel aby sa zmenil obsah misky na mojom stole. Momentálne je tam kúsok Musli Za napríklad ovocno-pudingový pohár zo šľahačkou a čokoládou A čo mi bráni? Došlo mlieko
@majo - krajší kompliment som skutočne ešte nikdy nepočula (teda, rozhodla som sa, ze to vezmem ako kompliment).. a si ma dostal.. ..ale podla teba vyzerám na 10 kíl ?
náhodou dobre položená otázka, nepýta sa tam čo by ste chceli zmeniť z toho čo sa už stalo, ale čo by ste chceli zmeniť teraz, v tejto sekunde, v prítomnosti a to sa dá.... aspoň ja som to tak pochopil... a potom že čo v tom bráni... tak ja napr teraz mením to že jem a nebráni mi nič ,len už mám iba kúsok koláča
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
@indelirium
neverim, ze existuje taky clovekxD
ja by som si ich zasa vzalaxD...sme na tom rovnako
jednoducho práve v tejto chvíli som so všetkým spokojná, tak ako to je a nemám potrebu meniť to
nekonečne, nekonečne
co mi v tom brani? no nic, len to, ze som lenivy zmenit to
xD
ale i to je pochod zmeny
to je ale uvahaxD
ale z cisto sebeckych dovod by som.. ..
co ti poviem, aj tak sa lúbim...