Akú službu alebo produkt by ste ponúkali?
Ja by som si otvorila kaviareň s terasou. Volalo by sa to Kávička A v ponuke by bolo veľa druhov kávy s rôznymi príchuťami, hlavne vlastnej receptúry, čaje, alko, nealko a koláčiky
Denné detské centrum
Aj to reálne zvažujem... nieje to ťažké rozbehnúť pretože sú tam o dosť voľnejšie pravidlá než pri " škôlke" a vlastne je to škôlka
Je to slušná ryža a isté prachy kedže decká musia niekde chodiť
Chcel by som niečo pestovať ...buď ovocné stromy, niečo rentabilné a neokukané alebo nejakú zeleninu si pestovať ...bohužiaľ najskôr potrebujem väčšiu výmeru plochy pôdy, na čo ale nemám dostatok peňazí
@milgamman a to čakáš, že oni budú platiť za nejaké VIP? Akoby tych zoznamiek nebolo už dosť. A všetky plné fejkov, úchylov a proste ľudí ktorí tam nepatria. Nie, toto nemá zmysel.
v tom čo sa snažím. robiť hry.
Semi-Hybrid Entertainment
Logo je slon s leopardím vzorom a prasačím zakrúteným chvostíkom, stojaci na tyrkysovej zemi pod trojuholníkovým slnkom na fialovej oblohe =D
Volalo by sa to"terapia "bud s konikmi alebo so psami alebo mačičkami a bol by to taky relax a terapia v jednom a bolo by to super a plus k tomu čajík rôzne druhy ovocné a tak limonády čokoláda.. Také posedenie a staranie sa o zvieratká a tak prechádzky
Otvoril by som si v Bratislave podnik, niečo na štýl "Korova milk bar" z filmu "Clockwork orange". Bol by to mliečny bar s light fetish erotickou atmosférou s dôrazom na detail. Hrala by tam ambient synth hudba a klasická hudba (Beethoven, Bizet, Pachelbel atď.) . Vstup by bol možný, len po splnení dress code. Vyžadoval by sa biely top BEZ POTLAČE (tričko,sveter) a biele, béžové, alebo čierne rifle a dámy môžu mať legíny v obdobnej farbe a taktiež biele/čierne spodné prádlo - podprsenka by sa nevyžadovala, povolený je čierny klobúk. Čapoval by som špeciálne sýtené (perlivé) mlieko(Moloko) s rôznymi domácimi ovocnými príchuťami, vo verzii nealko aj alko, pre vegetariánov/vegánov aj sôjové/ryžové/orechové. V podniku by boli aj vodné fajky a boxy. Nieže mi môj podnikateľský plán ujebete!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Aj to reálne zvažujem... nieje to ťažké rozbehnúť pretože sú tam o dosť voľnejšie pravidlá než pri " škôlke" a vlastne je to škôlka
Je to slušná ryža a isté prachy kedže decká musia niekde chodiť
@kokotis
Semi-Hybrid Entertainment
Logo je slon s leopardím vzorom a prasačím zakrúteným chvostíkom, stojaci na tyrkysovej zemi pod trojuholníkovým slnkom na fialovej oblohe =D