@777janka777 no lebo ty si aký inteligent... ukľudni sa a nechaj si tie nadávky pre seba... mňa to nezaujíma... možno neviem, čo všetko sa skrýva pod prácou lekárnika, no ako laik môžem povedať, že na mňa pôsobí ako predavač s vysokým vzedalním... a príde mi to vcelku zbytočné, no... možno robí plno iných, zaujímavých vecí, ja neviem... ale ja chcem byť lekárkou... toť môj názor, vyjadrila som sa, tak mi láskavo nehovor, že som hlupaňa
tak nemám rada ak ľudia berú lekárnika ako predavača .. ale myslím si, že i keď sú si podobné, tak aj dosť rozdielne.. keď som bola fakt malá chcela som byť lekárkou, keď som sa rozhodovala o strednej lekárničkou, tak aj taký výber školy a teraz odtiaľ utekám .. ale keď už z medicíny tak patologička
Keď si mám vybrať z týchto dvoch, tak si skôr vyberiem lekárku. Pomáhať ľuďom po celom svete a deťom v Afrike. No bohužiaľ je to nereálne. Lebo k tomu vôbec nemám vzťah :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
.
lebo
je
to
také
sympatické