rodičov mám len týchto, biologických, patria ku mne ako moja krv, lenže nestotožňujem sa s nimi, s ich výchovou a celkovým názorm ... budú a boli by navždy mojimi rodičmi ale pravda je že by som chcel žiť s inými ľuďmi ... chcel by som aby to bolo iné, aj keď som teraz hrozne nevďačný a oni urobili to najviac ako mohli, aj napriek tomu cítim že tam toho veľa chýbalo ... ak by som mohol, rozhodol by som inak aj keď sa čiastočne za tento názor hanbím ... keby som tak len mohol ísť naspäť a vysvetliť im akú výchovu potrebujem, bolo by možno všetko iné ... a možno nie, možno to má byť žial práve takto ... mám ich rád ale veľa dôležitých vecí posrali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a to video sa mi páči, zaujímavý nápad
áno asi. moji rodičia nezlyhali ako rodičia ale ako ľudia, partneri. ale nikdy neboli naozaj zlí rodiča.
mám mega skvelých rodičov, ktorí by pre mňa urobili čokoľvek a najviac na svete sa desím dňa, keď o nich prídem.
treba si pomahat navzajom
i ked druhu stranu genetickeho materiialu by som vybrala inú, to je pravda... to by mohlo aj uplne zmenit celu situejšn