Dal som anarchiu totalita by bol pruser. Nakupim zbrane, strelivo a ked sa sa niekto priblizi tak budem palit Nastastie je tento stav nedosiahnutelny a demokraciu si ludia vziat nenechaju takze aj totalita
nemyslite ze by bolo krasne pokusit sa o anarchiu???
(odporucam knihu /a film/ Fight Club...knizku som dostal na vianioce, lebo som sa zamiloval do filmu, a cele je to o dosiahnuty nezavislosti na konzumnom svete, o dosiahnuti anarchie...a je to plnee uzasnych myslienok)
a teraz ma ukamenujte
A nesmieme zabudnúť, že tá spravodlivosť v tej anarchii spočívala v tom, že minca rozhodovala o životoch ľudí, z ktorých niektorí sa ničím neprevinili, len na základe zármutku jediného človeka a že by zrovna to bola spravodlivosť si nemyslím ...
@27 ..keby mi moj mafiansky sef povedal ze mam niekoho o kom viem, ze je "dobry" a robi veci proti mafii, niekam odviezt, pochyboval by som ze ho pozyva na kavu...
Podľa mňa náhoda môže byť spravodlivá tam, kde nemáme vstupné fakty, z ktorých sa dá odvodzovať ...
Teda keď z 10 neznámych ľudí musí jeden niktonevieprečo zomrieť, tak nech náhoda ...
Ale keď máš vedľa seba dvoch ľudí, z ktorých jeden je vrah a druhý nikdy neprekročil zákon tak je jasné kto je vinný, tá náhoda príliš univerzálna nie je ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
(odporucam knihu /a film/ Fight Club...knizku som dostal na vianioce, lebo som sa zamiloval do filmu, a cele je to o dosiahnuty nezavislosti na konzumnom svete, o dosiahnuti anarchie...a je to plnee uzasnych myslienok)
a teraz ma ukamenujte
(i ked aj oni nad tebou...)
A ako tam úžasne vybuchujú tie budovy boooom ...
Nenechajte sa moc ovplyvniť tými filmami ľudia
Myšlienka je to zaujímavá, čo ale neznamená, že sa hodí do reality
Keby sa niekto pri anarchii dostal k moci tak neviem či by to naďalej bola anarchia ...
Ja radšej volím hnusnú totalitu, ktorá je mojej osobnosti kompletne proti srsti ako si vybrať nekonečný bordel ...
(Joker)
Áno, bol to geniálny demagóg ...
Maroniho šofér?
Mimochodom policajti vraveli, že nevedeli do čoho tých ľudí vezú, žeby to bola vina, za ktorú si zaslúžia smrť (na 50%) si nie som istý ...
Ja som nevravel, že zomrel, ale naňho bola rovnako aplikovaná tá nezdravá idea ...
Takže si zaslúžia smrť? Načo potom minca? A celá anarchia?
Teda keď z 10 neznámych ľudí musí jeden niktonevieprečo zomrieť, tak nech náhoda ...
Ale keď máš vedľa seba dvoch ľudí, z ktorých jeden je vrah a druhý nikdy neprekročil zákon tak je jasné kto je vinný, tá náhoda príliš univerzálna nie je ...