@11 tak napríklad... často si umývam ruky... ľudí prenasledujem pohľadom... často sa snažím na seba niečím upútať pozornosť... keď idem okolo chalana alebo chlapa, vždy si všímam, či sa za mnou obzrie... čojaviem... keď klamem tak sa tvárim vážne a keď hovorím niečo vážne sa smejem... to je asi najhoršia z nich, ľudia fakt nevedia, čo si majú o mne myslieť... a často robím to, čo odo mňa ľudia neočakávajú... proste keď vidím, čo odo mňa ľudia chcú, just urobím niečo celkom iné...
čiže si fakt neviem predstaviť, že by som robila niečo z tých možností, ktoré sú uvedené v ankete...
@jerry483 aleee...ja ti to vysvetlim, nezatracuj nas hned! to je v tom, ze raz som na zastavke odfotila nohu nejakej slecny a potom som sa na tom asi tak 3 hodiny brutalne kosila...a nebola som spita!
@hnisavica tu fotku som uz asi vymazala, ked som triedila tych 5000 fotiek, ale bude niekde na CD!
ja by som išla hľadať tých argonautov... v obchodoch by som zháňala zlaté rúno a na vesmírne strediská by som písala maily, či je veľký rozdiel medz argonautom a kozmonautom a či nejakého nepoznajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mám odskúšané, je to zábava!
@Chors
No presne to som chcel dať ako ďalšiu možnosť
Pôjdeme niekedy spolu, bude nás viac a potom my budeme môcť kukať po predavačovi, že čo on chce
@Adka279
Aj to je dobré
Tak sa s nami podel o nejakú z nich
čiže si fakt neviem predstaviť, že by som robila niečo z tých možností, ktoré sú uvedené v ankete...
@hnisavica tu fotku som uz asi vymazala, ked som triedila tych 5000 fotiek, ale bude niekde na CD!
A tú fotku musíš nájsť! Alebo mi daj CD, budem ti ju ukazovať namiesto rozprávania vtipov
@Hnisavica
ja vás nezatracujem, každý má nejakú úchylku
S ľuďmi to robí divy
ja by som išla hľadať tých argonautov... v obchodoch by som zháňala zlaté rúno a na vesmírne strediská by som písala maily, či je veľký rozdiel medz argonautom a kozmonautom a či nejakého nepoznajú