Áno, uverila som tomu nedávno (viz blog) a kvoli tomu som zmenila najzákladnejšie chyby v mojom správaní... na ostatných ešte musím popracovať, ale chystám sa aj k tomu...
Mimochodom- aj keby nááááhodou neexistovalo to nebo a peklo, aj tak by ste tomu mali uveriť, pretože keď už nič, tak Vám to aspoň otvorí pohľad do zrkadla a nechovali by ste sa ako posledné prasce
zajko30, penis si nevidel a vies ze hompala preto, lebo si uz videl hompalat vela inych penisov a preto usudzujes ze hompala aj mne. ale posmrtny zivot neexistuje, sorry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ak by ste vedeli,že existuje posmrtný život (nebo a peklo) zmenili by ste svoje správanie?
1. nie nezmenil
2. posmrtny zivot existuje
Ale nie. Niekedy mám pocit, že horšie miesto ako táto Zem už nemôže existovať, takže aj peklo by mohlo byť fajn.
Tomu vravím vecná diskusia.
Mimochodom- aj keby nááááhodou neexistovalo to nebo a peklo, aj tak by ste tomu mali uveriť, pretože keď už nič, tak Vám to aspoň otvorí pohľad do zrkadla a nechovali by ste sa ako posledné prasce
hahaha, hyhyhy, ja som tvoj penis tiež nevidel a verím, že ti hompáľa medzi nohami...........filip