urcite by som si do auta sadla, ale bola by som 100x opatrnejsia. dnes musite davat pozor aj na to, co robia ostatni, nie len sami na seba. bezne vidim mladych posedavat na zabradliach pri ceste. ved hocikedy mozu spadnut pod auto nic netusiaceho vodica. myslim, ze vacsina smrtelnych nehod sa stava prave kvoli nerozvaznosti.
Bohužial zabil som už kocúra, laň a naposledy na dialnici do Brna zajačika, takého pekného.......bolo mi ho strašne ľút ........večer sa najviac obávam chodcov bez reflexných prvkov, ako aj bicyklistov a opitých magorov .............filip
nechcem a ani radšej nemyslím, keby že niekoho sejmem a zabijem......ale zodpovednosti by som sa nezbavoval....viete svedomie.......filip
No v prvom rade by ti vzali vodičák Takže nejaký čas by si isto iste strávil bez auta Ale asi by som si potom za ten volant sadla... skôr by som sa vyhýbala miestu, kde sa to stalo. Predsa len, čo mám čakať jak puťka, kto ma kde odvezie abo chodiť hromadnou, keď mám auto v garáži a vodičák v ňom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nechcem a ani radšej nemyslím, keby že niekoho sejmem a zabijem......ale zodpovednosti by som sa nezbavoval....viete svedomie.......filip