uf, veľmi ťažké rozhodovanie toto tisícka nie je až tak veľa na toľko zhovaďovania, no zároveň tisícka pre študenta je viac ako dosť, hm, ňeviééééém :ehm:
@atropabelladona škoda, že nemám ani tých 400€ ani tú krásnu šiltovku @h8u dáš mi 1000€ a šiltovku na hlavu? No problem o týždeň na to ľudia zabudnú a ľudia nosia aj horšie veci
Áno, pretože mimo bytu teraz v zime trávim tak ~10 hodín možno; čiže by som z toho mal ~$125/h, čo je takmer porovnateľné s mojou hodinovkou a ak aj by som z toho dostal menej než môj priemerný income, nevidím dôvod, kvôli ktorému by mi malo byť neľahostajné to, čo nosím na hlave.
@atropabelladona mňa dorazilo to, že viac degradujúce je robiť za pokladňou, šak som predsa v kontakte s úžasnými ľudmi, cvičím si trpezlivosť, aj pamäť vďaka milionom kodov pečiva a ovocia a zeleniny čo je na tom také zle?
@atropabelladona tak v poriadku, ale nebudem sa hádam cítiť nevďačne kvôli tomu, že odmietnem takú ponuku a nenechám si platiť za to, že má niekto zo mňa zábavu (lebo iný dôvod uzavretia takejto dohody si veľmi neviem predstaviť)
gúglil som, či je pán Hardy niečím problematický, no zatiaľ som nič nevygúglil.
ten motív je tak ohyzdný, až je príťažlivý , ale bral by som to možno aj ako challenge bez nároku na honorár.
@tikalok@20 Ono, môžeš k tomu pristupovať napríklad aj tak, že ty budeš mať z neho zábavu, že je tak [doplň nejakú vlastnosť, napríklad divný], že ti dá ~priemerný mesačný plat len a len za to, že budeš nosiť na hlave nejaký objekt, ktorý navyše môže celkom vhodne slúžiť pri určitých typoch počasia. A okrem zábavy budeš mať aj ~priemerný mesačný plat.
@alpynus ono, ja len hovorím, že ak by som túto dozaista mimoriadne veľkodušnú ponuku odmietol, tak by som sa necítil ako nevďačný človek, lebo sa mi podľa @4 zdalo, že by som sa mal
že robiť mesiac pajáca v policajnej uniforme (t.j. reprezentujúcej určitý systém útlaku a represie, alebo ako to inak brať, neviem) je lepšie, než byť pajácom v štýlovej čapici s ľudskou lepbkou?
nosil by som ju .. inac ja si nemyslim ze nejak zalezi na tom co clovek nosi ... podla mna ludia modu a tak moc precenuju, ono v podstate haNDRY su ako handry , aj ked tu na sr asi vladne ina mienka ......
A co je zle na tej znacke? Ludia nosia kokotiny od cinanov s velkymi napismi, ktore nedavaju zmysel ani samotnym cinanom, a vadia im nejake srdiecka s lebkami a ruzickami?
Lepsie nosit za tu peknu sumu siltovku /-sice tato značka má už svoj zenit za sebou / ako za 5€ za hodinu chodit po nemenovanom obchonom dome v pridrbanom kostyme santa klausa...
no, zahlasovala som predýtm, jak som uvidela ten obrázok
ale aj tak áno, neviem si predstaviť ľahší spôsob zarobenia toľkých e v mojej situácii + nikde nie je napísané, že by som si tú šiltovku nemohla nejako "upraviť" (prefarbiť alebo čo , aby nebola až taká ohyzdná + ak by sa to aj nedalo, tak je to proste dobrý tréning selfconfidencije, nebudovanom na vzhľade a iných prikrývkach
v pohode, kedze som veci tej znacky /vratane siltoviek/ nosila aj zadarmo vramci mojej Ed Hardy ery, resp som aj slusne prerobila lebo je to draha znacka
no ale tie moje vyzeraju o dost lepsie ako henta na obrazku
ak sa ráta, že na miestach, kde slušnosť káže dať čiapku dole z hlavy, by som si ju mohla dať dole tak v pohode .. lebo veď by ma babky v kostole ukameňovali
@tikalok Nič v zlom, ale posudzovať celú skupinu ľudí pracujúcich v určitej oblasti podľa niektorých "žiarivých" príkladov (viď. nedávne spacifikovanie ženy dementným policajtom na ktorého už predtým bolo XY sťažností) nieje správne...
Ak si uniformu oblečú takíto ľudia, je to poväčšine chyba toho, že sa tam také individuá dostávajú po známosti. A že sú psychicky labilní, pretože po ukončení pracovného pomeru, alebo odídení na dôchodok nevedia čo so sebou, pretože predtým mali rešpekt a keď už niesú v službe, sú "nikto". Alebo by tento svet vyzeral lepšie keby policajný zbor neexistoval ? V každom jednom povolaní na svete sa nájdu aj takí aj takí (hoci v PZ by malo tých zlých byť najmenej), rovnako môže byť krava arogantná predavačka za pultom, lekárka v nemocnici alebo ženská vyberajúca mince pri vstupe na verejné WC..... a robnako to môže byť naopak, nech je práca akákoľvek, práve ten kto ju vykonáva, jej dáva hodnotu. Upratovačka ktorá vie o čom je život a správa sa ku každému rovnako je viac ako jej riaditeľ ktorý sa chodí do práce vyziapať na podriadených a nahrabať peniaze za ničnerobenie.
Alebo keď si obliekam policajnú uniformu, mením sa na niekoho iného ? Už niesom empatický človek ktorý chce pomáhať ľuďom v núdzi ? Tým, že si oblečiem uniformu, automaticky sa dostávam do pozície niekoho, o kom sa vravia vtipy, na koho ľudia nadávajú a koho nechcú radšej vôbec stretnúť ? Neboj, ja sám som mal v nižšom veku skôr negatívne skúsenosti s príslušníkmi PZ, ale celé takéto zovšeobecňovanie mi pripadá smutné. Alebo keď niekomu pripadajú ako pajáci.... a niekomu môže uniforma imponovať. A niekto by rád chodil v obleku a s kufríkom a ja by som radšej všetky obleky a košele nahádzal do kozuba lebo z duše nanávidím ich nosenie a sedieť v kancli je to posledné čo by som chcel robiť.
@amatol asi som mal predovšetkým na mysli vnímanie PZ verejnosťou.Nechcel som tým povedať, že ktokoľvek sa pridá do radov polície, stáva sa automaticky pajácom (ale mal by rátať s tým, že iní ho zaň považovať budú).
A čo sa týka tamtých dvoch odhadov o mojej osobe, tak z tých nevyšiel ani jeden
Si zober ze by si to nosil , vyplata 1000€ isto a popri tom by si si mohol robit co by si chcel ja by som to aj rok robil , keby som tych 1000€ mal kazdy mesiac
väčšina ľudí príliš rieši oblečenie - funkcia oblečenia môže byť sčasti estetická, ale v prvom rade je to na to, aby sme nechodili nahí, prispôsobili sa vonkajšej teplote a teda nosiť treba veci pohodlné, nie veci práve v móde a za každú cenu úžasné a drahé. Sám to až tak neriešim a preto by som do toho išiel, 1000€ je riadna pohodka
Mna viac fascinuje ako niekto moze chodit po vonku v tricku z ktoreho vrieska ze je to nejaky ukrajinsky fake... Dolce gabanna na celu hrud a Luj viton opasok, to je dalsia vec co povazujem za hnus co sa tyka obliekania.
@method no ja som neni modna policia ale minule som videla starenku s Jordanami na nohe a uz fakt neviem ci to nasla v kosi, na blsaku alebo to boli originaly
Ruku hore pre slovakov co si isli vybrat vyplatu a kupili opasok za 400 eura!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
čo je degradujúcejšie na poctivej práci?
@h8u dáš mi 1000€ a šiltovku na hlavu? No problem o týždeň na to ľudia zabudnú a ľudia nosia aj horšie veci
@alysia ja som student, nemam pracu a odmietnutie takej ponuky mi pride ako nevdacnost.
ten motív je tak ohyzdný, až je príťažlivý , ale bral by som to možno aj ako challenge bez nároku na honorár.
ako... takým tým neúmyselným spôsobom, ale je
neurob to za tisic.
Chcela by som si poskladať s g nejaký schopnejší počítač, peniaze do rodinného rozpočtu potešia!
@tikalok nemusi to byt len pre zabavu inych, moze to byt aj sposob reklamy pre danu znacku.
» www.uzasnedarceky.sk/sub/uzasnedarce...
si tak sám vykračoval, celkom vtipný bol
ale aj tak áno, neviem si predstaviť ľahší spôsob zarobenia toľkých e v mojej situácii + nikde nie je napísané, že by som si tú šiltovku nemohla nejako "upraviť" (prefarbiť alebo čo , aby nebola až taká ohyzdná + ak by sa to aj nedalo, tak je to proste dobrý tréning selfconfidencije, nebudovanom na vzhľade a iných prikrývkach
no ale tie moje vyzeraju o dost lepsie ako henta na obrazku
Bral by som zeby som ju celý život nosil a mesačne dostával 1000 e......
Prípadne je to dieťa s mikinou ACAB
Ak si uniformu oblečú takíto ľudia, je to poväčšine chyba toho, že sa tam také individuá dostávajú po známosti. A že sú psychicky labilní, pretože po ukončení pracovného pomeru, alebo odídení na dôchodok nevedia čo so sebou, pretože predtým mali rešpekt a keď už niesú v službe, sú "nikto". Alebo by tento svet vyzeral lepšie keby policajný zbor neexistoval ? V každom jednom povolaní na svete sa nájdu aj takí aj takí (hoci v PZ by malo tých zlých byť najmenej), rovnako môže byť krava arogantná predavačka za pultom, lekárka v nemocnici alebo ženská vyberajúca mince pri vstupe na verejné WC..... a robnako to môže byť naopak, nech je práca akákoľvek, práve ten kto ju vykonáva, jej dáva hodnotu. Upratovačka ktorá vie o čom je život a správa sa ku každému rovnako je viac ako jej riaditeľ ktorý sa chodí do práce vyziapať na podriadených a nahrabať peniaze za ničnerobenie.
Alebo keď si obliekam policajnú uniformu, mením sa na niekoho iného ? Už niesom empatický človek ktorý chce pomáhať ľuďom v núdzi ? Tým, že si oblečiem uniformu, automaticky sa dostávam do pozície niekoho, o kom sa vravia vtipy, na koho ľudia nadávajú a koho nechcú radšej vôbec stretnúť ? Neboj, ja sám som mal v nižšom veku skôr negatívne skúsenosti s príslušníkmi PZ, ale celé takéto zovšeobecňovanie mi pripadá smutné. Alebo keď niekomu pripadajú ako pajáci.... a niekomu môže uniforma imponovať. A niekto by rád chodil v obleku a s kufríkom a ja by som radšej všetky obleky a košele nahádzal do kozuba lebo z duše nanávidím ich nosenie a sedieť v kancli je to posledné čo by som chcel robiť.
A čo sa týka tamtých dvoch odhadov o mojej osobe, tak z tých nevyšiel ani jeden
Takže kludne to tým chci povedať
1000 euro nie je tak veľa, aby som šla cez nejaké vnútorné princípy
Ruku hore pre slovakov co si isli vybrat vyplatu a kupili opasok za 400 eura!