Išiel by som na pivo, a snáď by sa dalo aj mojim kamošom z vysokej a postretali by sme sa v Nitre, pričom večer by sme si to v bare užili, aj keď ja pochybujem, že až do rána, lebo večer po pití ma láme spať ako dôchodcu.
@robin jejda, s tým mám najhorší zážitok, ešte horší jak po repáku, haha Prvák, mladosť pochabosť a darmo nevedel som vtedy piť, ani že to čo sa tam pilo s vodkou nebola nejaká malinovka ale energeťák, a ja som tak celú noc pregrcal na hajzli až do rána, pričom som tam aj zaspal tuším. Najhorší zážitok toto..
Išla by som navštíviť rodinu.
Potom by som išla do divadla.
A potom s kamarátkou na nákupy a na nejakú párty.
A nakoniec by som išla s priateľom na nejakú dovolenku s wellnessom.
no zrejme nic prevratne kedze sa aj tak stale ucim
ale sadla by som si do kaviarne, poprechadzala sa po parku, navstivila drogerky, isla na jógu a hlavne by som nemala sklucujuci pocit
išla aspoň na jeden výlet (z niekým z mojich birdzáckych kamošov) dom mesta kde som ešte nebola, alebo dávno nebola spoznať pamiatky, ísť na kávu, na biliard, do kina a tak a zorganizovala birdz stretnutie
isla by som cvicit do fitka okamzite
potom na kavu do kaviarne
potom na obed do restiky
potom by som brazdila hodiny mestom a chodila po obchodoch skusat handry, pozerat si knihy, kukat kozmetiku, skratka by som sla vsade kde by sa dalo
potom by som si isla dat kavu a kolac ako olovrant do kaviarne
a vecer bud kino s frajerom alebo poriadne stretko s kamosmi alebo nejake dramace & klub az do rana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Potom by som išla do divadla.
A potom s kamarátkou na nákupy a na nejakú párty.
A nakoniec by som išla s priateľom na nejakú dovolenku s wellnessom.
to isté čo teraz
ale sadla by som si do kaviarne, poprechadzala sa po parku, navstivila drogerky, isla na jógu a hlavne by som nemala sklucujuci pocit
Ale isto by som si zajednala dovolenku! Do Chorvátska!
potom na kavu do kaviarne
potom na obed do restiky
potom by som brazdila hodiny mestom a chodila po obchodoch skusat handry, pozerat si knihy, kukat kozmetiku, skratka by som sla vsade kde by sa dalo
potom by som si isla dat kavu a kolac ako olovrant do kaviarne
a vecer bud kino s frajerom alebo poriadne stretko s kamosmi alebo nejake dramace & klub az do rana