záleží od človeka...na sesternicu čakám bežne aj dve hodiny, ona nikdy nechodí načas...ale ak trebárs čakám na kamošku, aby sme spolu išli do školy, tak 15 minút, potom buď odídem, alebo nahnevane vyvolávam kde v zadku trčí
minule som cakala na mamu pred robotou asi dve hodiny,....lenze to som nemala hodinky...ale vycsinou cakam tak pol hodinu...a potom si poviem ze este pat minut a ked nepride tak idem...a potom pridam dalsich pat...
Tie vynimky su sprostost. Vzdy to zalezi od okolnosti, vzdy. Samozrejme, ze na nieco formalne dolezite, napr. na nejakeho instruktora autoskoly, budem cakat, aj keby mal meskat hodinu.. a na nieco, co ma takmer vobec nezaujima a bola som k tomu iba nejak donutena, si pockam tak 15 minut a idem domov. Na autobus tiez cakam, kym nedojde, aj keby mal meskat neviemkolko, lebo ved co? Pojdem pesi domov tych 30 kilometrov? A na nejaku osobu, ktoru som rok nevidela, si pockam aj dva dni, ak si myslim, ze mi stoji za to.
ja dorazím na miesto a keď tam ešte neni tam mu/jej idem naproti a niekde sa len stretneme.. DD je mi proti srsti stáť na jednom mieste a čakať vtedy sa čas hrozne vlečie takže len idem(sranda je, keď dojdem až k jeho/jej domu zazvoním..
Ale po niekoľkých vyše hodinových čakaniach som sa dohodla sama so sebou, že pokiaľ mi to dotyčný/dotyčná včas a dostatočne nevysvetlí, po polhodine čakania odchádzam a vypínam telefón. (a veru sa mi to už raz oplatilo, pretože dotyčná sa neukázala vôbec - pomýlila si miesto stretnutia a telefón nemala)
Ale teda... napríklad keby som čakala na maminu, tak si tam pravdepodobne počkám aj viac než tú polhodinu, aj keď by som bola nervózna ako pes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Nepozerajte na to, či vam záleži na stretnutí ..
to isté - Nepozerajte na to, či vam záleži na stretnutí ..
proste MAXIMÁLNE
ak hej, som ochotná čakať...čakať..a čakať..
ale tiez zalezi, ze na koho cakam
Mala som ľudí čo meškali hodinu až tri Nejak som to prekusla. Ale toto sú vzácnejšie prípady na ktoré vydržím čakať snád donekonečna.
Ale ked mu zavolam a povie, ze mu meskal bus, alebo nieco ine a uz sa ponahla, tak takych 15 minut v poho... Na viac by uz musel mat paradnu vyhovorku
aj ked jedneho cloveka som hned na zaciatku musela cakat asi hodiu lebo zaspal a som rada ze som ostala, lebo nim zacalo najkrajsie obdobie vtedy
niekedy sa proste oplati cakat aj ked to nikam nevedie
Ale po niekoľkých vyše hodinových čakaniach som sa dohodla sama so sebou, že pokiaľ mi to dotyčný/dotyčná včas a dostatočne nevysvetlí, po polhodine čakania odchádzam a vypínam telefón. (a veru sa mi to už raz oplatilo, pretože dotyčná sa neukázala vôbec - pomýlila si miesto stretnutia a telefón nemala)
Ale teda... napríklad keby som čakala na maminu, tak si tam pravdepodobne počkám aj viac než tú polhodinu, aj keď by som bola nervózna ako pes...
aj keď na druhej strane, na mňa sa čaká stále a za každým a niekedy meškám aj hodinu a viac