neviem pripada mi to zvlastne...podla mna clovek v 16/17 a v 25-30 rokoch rozmysla uplne inak..ale nevidim na tom nic zle,len moze prist podla mna casto ku koliziam,lebo mozno ti ludia budu chciet riesit ine veci-jeden vysku,pomaly deti,druhy maturitu a skoro este detske problemy...
nvm poznám 25-ročného chalana ktorý vyzerá o moc mladšie.. číže výnimky existujú .. ale 25 je napr u mňa taká hranica.. ale láska si nevyberá .. ak si dvaja rozumejú .. tiež verím na osud
priateľ je o desať rokov starší... síce spolu ešte nie sme dlho, ale zatiaľ sa to dá zvládnuť.. uvidíme, čo bude neskôr.... v prvom rade sa musíte pripraviť na to, že nie každému sa to musí pozdávať (mám na mysli príbuzných) ale ak sa máte naozaj radi, tak nie je problém...
no takychto pripadov sa stava vela a coraz castejsie....vacsina ludi to posudzuje podla povahy a "reputacie" toho dievcata... ked baba chce starsieho preto ze sa jej paci a nie pre ine dovody... (vsak vieme o com xD)ale podla mna osobne...baby by sa mali davat dokopy priblizne s chalanmi rovnakeho veku, lebo stymi starsimi "nie su na rovnakej vlnovej dlzke". Teda kym to baby zistia a poslu toho "muza" do certa on ich vyuzije a potom dievcece mozu akurat lutovat
ako podľa mna ked si rozumiete nie je o čom a ten vekovy rozdiel myslim že je posledný a je určite rozumny než od tych ostatnych myslim tych 16-18rokov nechem nikoho uraziť nech vám to len dlho klape
vek nieje dolezity, ale to, ze mas potrebu sa na to pytat ludi tu je divne.. pokial si si niecim sama ista, tak nato napotrebujes nazory ostatnych a este k tomu cudzich ludi..
poznám aj oooveľa vačší vekový rozdiel a klape im to úplne super ten chlap je tokonca sympatický a vtipný a naozaj proste s ním sa nikto nenudí aj ked je len o par rokov mladsi od mojho otca.... je to fajn chlapík
bud bez predsudkov a riad sa sebou a nie tym co ti nato povedia v diskusii lebo vztah nezalezi na ostatnych ale IBA NA VAS DVOCH
tak ale kurva ma 25 alebo 30??? to je trochen rozdiel nie?
no moj nazor je taky, ze nie je normalne aby si chalan medzi 25-30 hladal babu nastku, proste to nie je prirodzene myslim si, lebo fakt, kto aspon trochu rozmysla do buducnosti, je nepravdepodobne ze im budu biologicke hodiny (deti, usadit sa) bit rovnako
coz ale nevravim ze je to zle, proste kazdy sme v svojom leveli bez ohladu na vek, a ked sa daju dokopy dvaja ludia ktori si rozumeju aj cez vekovy rozdiel, pokial su si vztahom isti tak v tom nevidim problem...coz ale teraz nemozem povedat pretoze vidim problem v tom ze sa nezaobides bez nasho nazoru, to mi velmi istotu neindikuje tak co ja viem...osobne si myslim, ze taky vztah nebude klapat dlho ale mozne je vselico vsakze
Taky vztah je fajn, ak sa po case rozidu. Poznam pripad, ked baba chodila od 16 rokov so starsim (nie az o tolko), vzali sa, ona potom v praci niekoho stretla a zacal problem.
Osobne si myslim, ze baby vo veku do 25 rokov sa potrebuju este zabavat. Potom si mozu hladat seriozny vztah. Spravit mu take nieco, ze sa budes potrebovat vyburit a posles ho do riti, ked bude mat 35, povazujem za ... no ... dost velke svinstvo.
Tak popravde je to každého osobná vec .. ale keď sa milujú tak není čo riešiť .... U mňa v rodine jedna baba má tuším 17 a chodí s 30 ročným čo mal manželku a aj decko ... A nikdo ich preto neodsudzuje aj keď on je polovičký cigáň ... takže není o čom ...
No v prvom rade túto diskusiu som zažila dá sa povedať,že aj tak trošku zo zvedavosti ... je zaujímave čítať úplne rozličné názory ľudí .. tak len som chcela v podstate zistiť váš názor.. ako som rada,že ste prispeli svojmi názormi ale určite sa budem riadiť podľa seba..ja sama viem čo je najlepšie a prečo vlastne som sa s nim dala dokopy.. láska nemá hranice..a podľa mňa vekové už vôbec...väčšinou ste tu písali,že on zmýšľa nad rodinou, deťmi a podobne ale on aj keď má toľko rokov zabáva sa stále a nemysli hneď na rodinku ..ide hlavne o to,že jeden druhého ľúbime..
@ssimqaa no vidííš tak keď si rozumiete tak potom nemáš čo riešiťťť.. ak ho ľúbiš .. to nieje až taký rozdiel horšie už 30 a viac .. a predsa chalani pod 20 sú málokedy už uplne vyvynutí že rozumní a tak lepšie staršieho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ak by som ho naozaj milovala, asi by si túto otázku neriešila
A k téme: Nie je na tom nič.
ked vam to klape a ty vies na com si, tak si uzivaj kym si mlada
@0 a ak nam je to divne sa s nim rozides?
a mila @Ssimqaa , lubis ho? Ci s nim len spavas? a on ti hovori, ze si ta vezme? a je slobodny
..takže ja nemám proti nič..ak si rozumiete a máte sa radi..
ale podla mna takyto vztah nema zmysel
vsetko zalezi na vasich povahach a na tom, ako dobre si rozumiete..
kazdopadne starsi chalani vedu
keď to občas počujem tak mi je z toho zle...rozprávajú sa sedemnástky : "ty máš 19 ročného? nejaký mladý ne?"
a z môjho okolia poznám také kurvičky čo sa dali dokopy s chlapmi v kríze stredného veku a nechajú sa vydržiavať..ale to je už extrémny prípad
bud bez predsudkov a riad sa sebou a nie tym co ti nato povedia v diskusii lebo vztah nezalezi na ostatnych ale IBA NA VAS DVOCH
no moj nazor je taky, ze nie je normalne aby si chalan medzi 25-30 hladal babu nastku, proste to nie je prirodzene myslim si, lebo fakt, kto aspon trochu rozmysla do buducnosti, je nepravdepodobne ze im budu biologicke hodiny (deti, usadit sa) bit rovnako
coz ale nevravim ze je to zle, proste kazdy sme v svojom leveli bez ohladu na vek, a ked sa daju dokopy dvaja ludia ktori si rozumeju aj cez vekovy rozdiel, pokial su si vztahom isti tak v tom nevidim problem...coz ale teraz nemozem povedat pretoze vidim problem v tom ze sa nezaobides bez nasho nazoru, to mi velmi istotu neindikuje tak co ja viem...osobne si myslim, ze taky vztah nebude klapat dlho ale mozne je vselico vsakze
Osobne si myslim, ze baby vo veku do 25 rokov sa potrebuju este zabavat. Potom si mozu hladat seriozny vztah. Spravit mu take nieco, ze sa budes potrebovat vyburit a posles ho do riti, ked bude mat 35, povazujem za ... no ... dost velke svinstvo.