Viem, ze Facebook funguje na principe aku skolu som navstvoval a pod., ale nie som si isty ci nevybera navrhy na vytvorenie priatelstva aj podla podobneho mena alebo tak
je to podla spolocnych priatelov, ale niekedy sa tam objavia aj taki, ktorych vobec nepoznam a ani s nimi nemam mutual friends.
V nastaveniach konta sa da nastavit, ci chces byt "viditelny" vo vyhladavani, napriklad pri zadani tvojho mena do google alebo vo verejnom vyhladavani na FB - prakticky si ktokolvek moze pozriet tvojich priatelov, profilovu fotku a ostatne informacie, ktore mas povolene na zobrazovanie. Vsetko "nezobrazovanie" a "zobrazovanie" (skupin ktorych si clenom, fotiek apod) sa nastavuje v nastaveniach accountu. (uz pisem vela nepotrebnych informacii, ale mozes si vybrat, ci ti maju chodit poziadavky o priatelstvo od ludi alebo si priatelov chces pridavat len sam)
no mam tam bratranca a mama chcela nech si dam aj ju aj tetu aj neviem koho... no chcem sukromie chcem napisat ze sa mi nechce do skoly ... chcem napisat ze jebem tuto domacnost ze ma seru a ze matka je blba ked zas pomne vrieska ze som nedal riad do umyvacky ked je brat cely den doma chcem napisat ako je brat *ebnuty bez inych veci
preto nemam mamu v priateloch ma moj mail to jej musi stacit a tak mi posiela blbosti na ktore odpisujem ze mi to posielat nemusi
a mama je lama nevie si najst sama priatelov cize ma dve tri kolegine a koniec aj keby ma nasla dam ignor
raz sa chcela regnut aj sem som povedal ze system nepusti jej vek no co
akoze automaticky? dost pochybujem, ved rovnae priezvisko moze mat hocikto, nie len rodina. ale ked mate dost spolocnych priatelov tak ti to tam niekde vyskoci
ako zalezi od toho ako beries to "navrhnut" .. navrhnut o pridanie do priatelstva ti moze poslat len urcita osoba.. do toho "navrhy" pridava,len ked ma dana osoba s tebou spolocneho priatela/spolocnych priatelov,ale tak ci tak ziadost o prijatie do priatelov bude musiet prijat/odmietnut ty ..cize nemozu vidiet tvoj profil,kym neprijmes priatelstvo,takze ti to moze byt jedno xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
V nastaveniach konta sa da nastavit, ci chces byt "viditelny" vo vyhladavani, napriklad pri zadani tvojho mena do google alebo vo verejnom vyhladavani na FB - prakticky si ktokolvek moze pozriet tvojich priatelov, profilovu fotku a ostatne informacie, ktore mas povolene na zobrazovanie. Vsetko "nezobrazovanie" a "zobrazovanie" (skupin ktorych si clenom, fotiek apod) sa nastavuje v nastaveniach accountu. (uz pisem vela nepotrebnych informacii, ale mozes si vybrat, ci ti maju chodit poziadavky o priatelstvo od ludi alebo si priatelov chces pridavat len sam)
preto nemam mamu v priateloch ma moj mail to jej musi stacit a tak mi posiela blbosti na ktore odpisujem ze mi to posielat nemusi
a mama je lama nevie si najst sama priatelov cize ma dve tri kolegine a koniec aj keby ma nasla dam ignor
raz sa chcela regnut aj sem som povedal ze system nepusti jej vek no co