Na túto otazku sa nedá jednoznačne odpovedať....pretože nightwish je podla mna najleosie goth metalova skupina aka mohla byt na nich sa proste nezabudne
nighwish je krasna preuzasna hudba a vsetky tie pesnicky su pekne co tam su,a le ja mam najradsej Dead Boys Poem, Ever Dream, Forever yours a Feel for you..... asi mam naj album Century Child
Aj ja súhlasím už z vyššie spomenutými, že Nightwish za Tarjy bol najlepší.Teraz mi to príde také diskotékovejšie, akoby boli niečo nové a chcú aby prerazili, tak musia byť strašne komerčný.To sa mi moc nepáči, lebo predtým boli dobrý už len preto, že sa volali Nightwish.Tarja má nádherný hlas a spojenie jej hlasu s metalom bolo dačo geniálne.Za moje top skladby pokladám Sleeping sun, Nemo, Ghost love score, Wish I had an angel, Ever dream, Come cover me.Ostatné však tiež nezatracujem
Vyjadrim sa aj ja.Nightwish za tarji bol najlepsi jej hlas je genialny a je najlepsiou spevackou na svete.Dnesny Nightwish je rock nie je zly,ale uz to nie je ono.Moje skladby su Away,10th Man down,Siren
Deep silence complete, dead boy`s poem, come cover me, a ta najlepsia: Ocean Soul
Tarja je PANI spevacka. Anette ked som videl klip na amaranth mi prislo zle, aj ked pesnicka celkom v pohode. Nemam rad anette ale keby tarja spievala vsetky pesnicky z dark passion play tak by ich museli kompletne prerobit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Najviac zboznujem songy ako Sleeping sun,Ghost Love Score,Phantom of the Opera,Nemo,Dead´s boy poem,Dark chcest of wonders,...a tak dalej
z DARK PASSION PLAY sa mi pacia len songy - Poet and the pendulum,Last of the wilds,Bye Bye Beautiful.
album ONCE je moj naj album ....
a aj tak je to moja naj kapela
Tarja je PANI spevacka. Anette ked som videl klip na amaranth mi prislo zle, aj ked pesnicka celkom v pohode. Nemam rad anette ale keby tarja spievala vsetky pesnicky z dark passion play tak by ich museli kompletne prerobit.
Stary nightwish je legenda