Neodpijem a nedojem ani po vlastnom mužovi... Neznášam to, keď vidím ako to niečoho kusol, alebo si lízol zmrzlinu napr. a hneď vidím všetky jeho baktérie z ústnej dutiny ako tam na tom jedle poskakujú a škeria sa na mňa. NIE! fuj
Hm, mi to pripomenulo ako malo moje lizatko na staromestskych v ustach asi 15 ludi z ktorych som mnohych videla prvy krat. Takze mi to moc nerobi problem.
Zalezi od toho ze kto, napr ked priatel, mamina alebo brat tak mi to nevadi, tak kludne to dojem / dopijen. Ale jed dakto iny tak to necham na stole a nedtknem s toho
@kosmiklove ani sa nečuduješ čomu teraz? tomu že sa nebozkávam s mužom, tomu že nedojedám a nedopíjam po druhom alebo tomu že sa nečuduješ že sa nebozkám, lebo nikto by ma nechcel pobozkať?
Podla toho o koho ide, inak sa v pohode napijem po kamoskach, ak mame len jednu flasu s vodou A nevadi mi, ak mi niekto zlize zmrzlinu alebo si odhryzne z nejakej bagety
záleží ako od koho.... keď som v nejakej reštaurácii a jem napríklad pizzu, pokojne nechám partnera/kamarátku/kamaráta/rodinu, nech si odkusnú...nemám problém deliť sa o jedlo...horšie je to, keď jem s príborom ,tam to už zvážim, nemám rada keď mi, napr. vidličku celú oblíže nikto iní
ale tak keď ideme von s partiou, pokojene si sharujeme fľašu alkoholu, ale tak tam už je nejaká tá dezinfekcia no
Akože sorry, ale keď niekto je jedlo, z ktorého mu odkúsol pes/mačka alebo to jedlo oblízalo zviera...to je nechutné. Viete, čo všetko si tie zvieratá tými jazykmi vylizujú, však?
(A nie som proti zvieratám, mám dvoch psov a mala som aj kocúra).
A k téme - nemám problém, ak je to rodina, blízky kamarát/ka, manžel...po cudzích ľuďoch by som samozrejme nejedla/nepila.
A len tak medzi nami, ľudia - keď si utriete hrdlo fľaše rukou po niekom inom, nanesiete si tam tou svojou paprčkou XYkrát viac baktérii, ako má ten druhý na perách...
zalezi na tom, kto je ten niekto... ako kamosom alebo niektorym z rodiny v pohode dam oliznut zo zmrzliny, alebo kusnut z bagety alebo ochutnat z jedla, alebo sa napit, ale tak cudzim samozrejme ze nie
no jedlo to neviem ci by som dojedol ale pitie to dopijem aj ked prijemne mi to nejak extra neni ... No ine je ked napriklad seci piju z jednej flase vtedy mi to nevadi vobec lebo to je vopred dohodnute
mam takú zvláštnosť, že ked mi niekto odpije prvy z flase alebo prvy odkusne z jedla uz sa toho nechytim a kludne to vyhodim aj ked som mala nato chut.. tyka sa to iba veci co su moje ako bageta, keks, cokolada.. napr pri spolocnej mineralke doma mi to nevadi..
@demonicbass mna ne, ale potesil by som sa lebo nikto nevydrzi s clovekom, co sa nechce bozkavat. jedine, ze by sa stretli 2ja rovnako postihnuti jedinci
@antifunebracka takže keby si sa doživotne ocitol so mnou v jednej miestnosti, bozkával by si ma hej?
vieš, ak by sme sa milovali, tak možno aj prekonám všetky tie ,,baktérie´´ a bozkávam ho od rána do večera... ale ak raz už vyprchala všetká láska, nevieme kde nám hlavy stoja, vkuse máme nejaké povinnosti, tak to neznamená že sme postihnutí, ale proste nemáme na to čas ani chuť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
a k téme, záleží od toho KTO to urobí
ale ked mi niekt pije z pohara, alebo odje s mojim priborom tak si menim pribor lebo sa mi to zhnusi..
ak to mám tak zhrnút, od "mojich" ľudí mi to nevadí od cudzích hej...
Keby to spraví kamarát/ka tak v pohode ak by to spravil brat tak nie.
Ha, že nedojete ani po partnerovi... ako keby to bolo ešte horšie ako si vymieňať toľko slín počas mozgu. Logika: eňo-ňuňo!
a alkohol dezinfikuje, takže tam by to vadiť nemalo, ale také ja nepijem, tak nad tým nerozmýšľam
Ale jasne, ze to plati len pri ludoch co poznam
ale tak keď ideme von s partiou, pokojene si sharujeme fľašu alkoholu, ale tak tam už je nejaká tá dezinfekcia no
Nikto mi nebude jesť pokiaľ sa nespýta! Keď sa spýta, je to ok, nie som hyena.
Ale nesmiem piť po nikom z rodiny - espešly sestra - lebo dostanem herpes. Je to divné, ale jediné sliny, ktoré mi vadia, sú príbuzné sliny
(A nie som proti zvieratám, mám dvoch psov a mala som aj kocúra).
A k téme - nemám problém, ak je to rodina, blízky kamarát/ka, manžel...po cudzích ľuďoch by som samozrejme nejedla/nepila.
A len tak medzi nami, ľudia - keď si utriete hrdlo fľaše rukou po niekom inom, nanesiete si tam tou svojou paprčkou XYkrát viac baktérii, ako má ten druhý na perách...
ale zásadne to nemám rád
@alysia nie
Čože..
od najlepšieho kamaráta alebo frajera si zoberem aj požuvanú žuvačku... ano, v tomto som dosť hrozná, nevadí mi ani jedlo zo zeme
vieš, ak by sme sa milovali, tak možno aj prekonám všetky tie ,,baktérie´´ a bozkávam ho od rána do večera... ale ak raz už vyprchala všetká láska, nevieme kde nám hlavy stoja, vkuse máme nejaké povinnosti, tak to neznamená že sme postihnutí, ale proste nemáme na to čas ani chuť...
Ak by som niekoho milovala, samozrejme že by som ľúbila ho bozkávať.
Ale po cudzom nie..