No takže...nenormalne sa mi pači jeden chalan pišem si s nim už asi 2 mesiace je od nas hadžeme po sebe riadne pohľady a hento toto ale nič z toho...viem asi si poviete bože aka trapka zas tu pišete o takych chobotinach alebo dačo v tom zmysle ale načo je
Možno ťa bral ako dobrú kamarátku a nečakal to od teba, tak teraz si to musí utriediť. Alebo si len paranoidná. Hovor si že to bude fajn a ono to naozaj fajn bude.
a inak drzim palec ja som ties v takom niecom....piiseme si uz dvaroky skoro... a povedala som mu to a zatial este nepovedal svoj nazor ale nieco v tom zmysle ze aj ja jemu tam bolo no
ako môžeš vedieť, že by neprišiel, ked sa ho nato nikdy nespýtaš, omg čo máš 10 rokov , bože internet je taká hovadina, keby sa stretnete alebo zoznámite kdesi vonku a nepíšete si na nete, už by ste dávno kdesi išli
@lolmehelelol zatial nejako.... :/ ale sak uvidime.... a teb drzim palec..skus sa ho to na nete spytat este len tak nacni tu temu .....a ked sa tomu bude chcet vyhnut tak mu daj este cas
to ze ta nepozdravii, moze znamenat ze ta bud nechce, alebo je uuplne nehoraazne hanbliyyy a chce ta.. ..ale moj tip je ze skor nie... ale inaac ze fakt drziim palce nech ti to vyjde... a necakaj nanho, iniciatiivu prevezmi ty, a ak ta posle tahet, tak nestaal za to a daj potom vediet ako to dopadlo
bože tak máš nejaký problém, chceš radu a ked ti ju dáme tak nie a nie sa niekam pohnúť, ked ti to takto vyhovuje, tak načo chceš radu, o máj gát, ludia dospejte už trochu
"veď o čom je potom birdz??????" Tak na tento infantilný a plytký účel ste si ho prispôsobili Vy. Birdz je o prezentovaní svojej tvorby,či už fotografie, písania, hodnotení,názorov, ankiet...určite nie o riešení pubertálnych nezmyslov. Tie patria na pokec do RP...
Keby ste boli psychológ adekvátne by ste poradili ale príspevky sú tu ako koláž názorov, typov i z vlastnej skúsenosti. Hrá tu osobnosť. Si plachá naplnená úskostlivou žiadavosťou. V tomto rozpoložení všetko zveličuješ. Aj prostý pohľad prezradí: Ach! Pane bože on sa na mňa pozrél!!
Hej? riešenie? Trvá to 2 mesiace dlhá doba... záleží to na tebe. On, sám od seba nepríde k tebe nepovie ti páčiš sa mi na to je zbabelec... TY musíš ísť... prvá. takže máš 2 možnosti.
a) Budeš čakať, kým sa to nejak nevyvinie...samo od seba
b) Chopíš sa šance byť prvá. Niesi hlúpa bože... pozvi ho niekde na kávu na zákusok.. si šikovná niečo vymyslíš verím ti ... ale viem aj to že mu nepovieš páčiš sa mi na to zatial nemáš odahu si na úrovni 4 a on tiež.
cez net to neni dobre preto lebo nevidis ako sa dotycny tvari .. on sice moze napisat haha nerob si srandu a tak .... ale mysliet to moze inak ... mozno rozdychaval pri okne dal si cigu a napisal ti "utiekol sa opit" ...
@ michallubusky on mi vravel baby ktore sa mu pači a bola osm tam aj ja ale podla mna to bolo len zo slušnosti alebo len tak proste takže absolutne neviem na čom som
@ encrypt viem..ale ked on je tak nenormalne hambili že aaa
a vdaka vam všetkym za to že mi tu radite a toto všetko
@9 dnes majú tie "vzťahy" fakt riadne začiatky ..napísať mu to a ešte takouto formou... no ak nehnevaj sa milá @lolmehelelol ale mňa by si neočarila takéto veci sa riešia osobne ..
@lolmehelelol Oslavuje, že sa ti páči. Veď on sám to od teba chcel počuť, pretože je nesmelý urobiť prvý krok, jednoznačnejšie to už byť nemôže (ak je tebou poskytnutý odpis rozhovoru pravdivý a doslovný).
@lolmehelelol Alebo možno skončil na polícii, pretože to prehnal s tými alkoholickými nápojmi a teraz sa nemôže hlásiť.
Chcem ale ešte dodať, že súhlasím tuto s kolegami. Ak máš skutočne 18 rokov, mala by si so sebou niečo robiť, aby si neskončila ako stará panna. On detto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a mozno siel kdesi prec a nema tam net..
ON- ideme hrať obesenca kolko pismen ma chalan ktory sa ti paci?
Ja- 5
ON- je tam L?
Ja -hej je...bože ved dobre vieš to meno
ON- Lukaš? aky?
potom mi am vypisoval plno priezvisiek až kym nenapisal tto jeho a ja ze : hej
ON- toho nepoznam
Ja- ešte že tak mu to nevrav
ON- upss už sa stalo
Ja- a čo na to povedal?
ON. utiekol sa opiť
@baruuu a? ako to dopadlo? :/
@baruu vdaka ti..aj ja tebe držim
@dieromantic lebo on je taky on sa mi ani nepozdravi ani nič on sa hambi riadne...a viem že ten net je na hovno aj toto všetko ale noo :/
Hej? riešenie? Trvá to 2 mesiace dlhá doba... záleží to na tebe. On, sám od seba nepríde k tebe nepovie ti páčiš sa mi na to je zbabelec... TY musíš ísť... prvá. takže máš 2 možnosti.
a) Budeš čakať, kým sa to nejak nevyvinie...samo od seba
b) Chopíš sa šance byť prvá. Niesi hlúpa bože... pozvi ho niekde na kávu na zákusok.. si šikovná niečo vymyslíš verím ti ... ale viem aj to že mu nepovieš páčiš sa mi na to zatial nemáš odahu si na úrovni 4 a on tiež.
chapes
@ michallubusky on mi vravel baby ktore sa mu pači a bola osm tam aj ja ale podla mna to bolo len zo slušnosti alebo len tak proste takže absolutne neviem na čom som
@ encrypt viem..ale ked on je tak nenormalne hambili že aaa
a vdaka vam všetkym za to že mi tu radite a toto všetko
A nauč sa lepšie po slovensky.
a nemam čas tu pisať ako na diktate
Chcem ale ešte dodať, že súhlasím tuto s kolegami. Ak máš skutočne 18 rokov, mala by si so sebou niečo robiť, aby si neskončila ako stará panna. On detto.