napríklad, že je to normálny človek čo proste vie žiť život a žije ho tak ako on sám chce....
dneska som čítal článok v dajakom tv magazíne o jednom horolezcovi, čo chodieva bez istenia, a ešte robí aj basejumping a vie aj chodiť po lane, že raz prešiel nad 900 m priepasťou po lane bez istenia a on čo sa ho pýtali otázky tak odpovedal proste tak, že vie čo je to život obdivujem takých ľudí, čo dokážu PREKONAŤ svoj strach a hlavne SAMI SEBA
nehlasovala som, ale myslím že všetky možnosti v tejto ankete su pridrbané... ak je niekto spokojný a vyrovnaný.. si myslím, že proste len prijal svoj osud.. prispôsobil mu svoje plachty a žije si spokojným, kladným životom.
Vieš, taký horolezec a ekvilibrista, to ti je čudný človek. Pohybuje sa vo výškach, kde je deficit kyslíka, mozog je potom trochu indisponovaný a neviem, či to nezanecháva následky na dlhší čas. A ktovie, koľkokrát už spadol z lana!
@radiophonic je to len môj názor.. no pýtal si sa ma či možem byť pritom šťastná a spokojná. Tak jasné že to neni to čo som si predstavovala. ale tak ked som si už tie "plachty" prispôsobila.. robí ma to šťastnou.. pretože v tom prispôsobenom "svete" delám veci ktoré sú mi dovolené a ktoré ma napĺňajú radosťou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Viac to záleží od toho ako človek veci berie, a nie to či je idiot alebo veriaci...
Tieto veci sú z človeka cítiť.
napríklad, že je to normálny človek čo proste vie žiť život a žije ho tak ako on sám chce....
dneska som čítal článok v dajakom tv magazíne o jednom horolezcovi, čo chodieva bez istenia, a ešte robí aj basejumping a vie aj chodiť po lane, že raz prešiel nad 900 m priepasťou po lane bez istenia a on čo sa ho pýtali otázky tak odpovedal proste tak, že vie čo je to život obdivujem takých ľudí, čo dokážu PREKONAŤ svoj strach a hlavne SAMI SEBA
Vieš, taký horolezec a ekvilibrista, to ti je čudný človek. Pohybuje sa vo výškach, kde je deficit kyslíka, mozog je potom trochu indisponovaný a neviem, či to nezanecháva následky na dlhší čas. A ktovie, koľkokrát už spadol z lana!
@Luluz
Prijať svoj osud a byť vyrovnaný, to je fakt čosi veľmi podobné. Môžeš sa vyrovnať s nedobrým osudom, ale môžeš byť pri tom spokojná a šťastná?
A konvenčný a istým spôsobom zakomplexovaný človek nemôže byť spokojný so životom?
No ale čo má taká konvenčnosť so spokojnosťou?
samozrejme nie vždy,
a
ja neviem.