Tak , je mi to divné ale mám taký problém . Takže raz som bol nakupovať a stretol som sa tam s jednou babou , hned sme sa bavili ako najvetší kamaráti , proste bolo nám spolu fajn. Potom sme sa dali dokopy , chodili sme spolu von , nakupovať atd... boli s
@burble FYI , viem si vybrať oblečko , len preto som bol s nou nakupovat aby povedala co sa jej na mne pači ... a to s tou kozmetickou bol tiezz jej napad !
"Oškaredel si!"... To môže byť aj tým, že po prvý raz si sa jej páčil, štýl a podobne...a potom keď ste spolu chodili nakupovať a podobne, tak už si jej dovolil, aby ťa ona obliekala, a nechal si sa zviesť jej štýlom, a potom po čase ona už v tebe nevidela ten tvoj štýl, ako ťa po prvý raz spoznala... Sám si napísal, že "všecko mi proste vyberala ona"...
Ziadne vysvetlenie asi nepomoze az tak uplne a vidim, ze niektori ti uz aj vysvetlili, ako to vidia oni, takze ti len napisem svoj nazor na to, ako sa ona zachovala...bola surova. Aj mna by sa to dotklo a vlastne od hocikoho, nielen od osoby, ktora sa mi paci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
vies, vyrazky a tak
ale si pasak
isto to neoplyva logikou, ser na to
obecne povedané
a kde v ''zahranici'' byvas?
mozno sa jej nepozdavali "premeny na muza"
mozno sa proste uz nudila a potrebovala dovod, pre ktory sa rozist.. ved viac ako 14 asi nema, ci?
mozno si si nevedel zladit peknucke oblecko
celkovo sa ned povedat, v com je chyba, nepoznam ani jedneho z vas
ale na tom, ze toto je dost trapny argument na rozchod, sa asi zhodneme
"Oškaredel si!"... To môže byť aj tým, že po prvý raz si sa jej páčil, štýl a podobne...a potom keď ste spolu chodili nakupovať a podobne, tak už si jej dovolil, aby ťa ona obliekala, a nechal si sa zviesť jej štýlom, a potom po čase ona už v tebe nevidela ten tvoj štýl, ako ťa po prvý raz spoznala... Sám si napísal, že "všecko mi proste vyberala ona"...
2. podržal jej raz vo výťahu dvere iný, krajší chlapec a chcela byť cool tak ťa odkopla kúlovo
3. predtým s nikým normálne nechodila a zľakla sa a chcela byť cool tak ťa odkopla kúlovo
také najčastejšie..