"Túži po športovom aute, štíhlej inteligentke a najviac mu chýba sex..."
tak súhlasím...veľa známych nad 20 ma sexuálnu abstinenciu, zatiaľ čo mladší súložia o sto šesť...
By ma vcelku zaujímalo, aké bolo zloženie skupiny mužov ktorá sa tohto prieskumu zúčastnila
Lebo napríklad v mojom okolí väčšina má doma ledva jeden oblek určený na akcie kde je spoločenské oblečenie priam povinnosťou, ale pokiaľ sa dá, radi sa tomu vyhnú A už vôbec nepoznám niekoho zameraného na kvalitné talianske topánky
@5 ja poznam kopu ludi s mesacnym paltom 1000eur a vyssie, ktori tiez obleky a talianske topanky nevyhladavaju a ja kebyze zarabam aj miliony, tak ma nic neprinuti vyhladavat ich.
@3 ziadny prieskum nebol, to len redaktorky vymysleli a spisali tak, ako si mysleli, ze by to malo byt
to je naozaj typický slovenský muž...obleky, talianske topánky typický slovenský muž neopustí svoju ženu keď priberie, lebo má celkom veľkú možnosť že ho žiadna druhá nebude chcieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
tak súhlasím...veľa známych nad 20 ma sexuálnu abstinenciu, zatiaľ čo mladší súložia o sto šesť...
Lebo napríklad v mojom okolí väčšina má doma ledva jeden oblek určený na akcie kde je spoločenské oblečenie priam povinnosťou, ale pokiaľ sa dá, radi sa tomu vyhnú A už vôbec nepoznám niekoho zameraného na kvalitné talianske topánky
V každom prípade, pobavilo ma to
@3 ziadny prieskum nebol, to len redaktorky vymysleli a spisali tak, ako si mysleli, ze by to malo byt
Ostatné už odveci je dosť
Vieš, ono existuje aj nejaké to cvičenie
Ako mne je jedno ... Nemusí zjesť dve svine na posedenie, aby som bol ja spokojný alebo čo
Ale keď má byť kvôli tomu hladná tak to je odveci ...