Zavisi od osoby a co to konkretne bolo. Inak by som zareagovala ak by som niekomu, koho este tak dobre nepoznam povedala nieco velmi intimne a vysmial by ma s tym, to bych asi predychavala velmi tazko a asi aj pravdepodobne hladala sposob, ako mu to krasne nenapadne vratit.
Ak by to bola osoba, ku ktorej mam blizsi vztah a zdoverim sa jej s niecim a ona ma vysmeje tak by som to nezobrala lahko, ale aspon na rovinu by sme sa o tom mohli porozpravat, resp snazit to nejak vyriesit bez toho, aby tam boli urazene pocity alebo nieco velmi negativne.
prednedavnom by som reagovala riadne podrazdene,chcela to riesit odplatou.teraz by mi to bolo asi aj jedno.su to moje city,som to ja.skor by ma trapilo,ze ma ten clovek sklamal.(alebo,ze som vlastne nieco ocakavala)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ehm, a teraz vazne.
Zavisi od osoby a co to konkretne bolo. Inak by som zareagovala ak by som niekomu, koho este tak dobre nepoznam povedala nieco velmi intimne a vysmial by ma s tym, to bych asi predychavala velmi tazko a asi aj pravdepodobne hladala sposob, ako mu to krasne nenapadne vratit.
Ak by to bola osoba, ku ktorej mam blizsi vztah a zdoverim sa jej s niecim a ona ma vysmeje tak by som to nezobrala lahko, ale aspon na rovinu by sme sa o tom mohli porozpravat, resp snazit to nejak vyriesit bez toho, aby tam boli urazene pocity alebo nieco velmi negativne.
a keby sa mi to stalo asi by som toho cloveka znenavidela, lebo takyto charakter akurat tak do kosa
No čo sa budem naťahovať, keď je debil, je debil.
V tej chvíli by som teda určite najradšej spravila hrozné veci a povedala hrozné slová, ale.. to by nemalo cenu .
ale keby ma niekto doslova vysmeje,asi by som už o neho ani nezakopla a nestál by zato myslím ..teda pokiaľ by som ich nevyznala nejak jebnuto ..