Ak ste zadaní, robíte si srandu z ľudí čo sú nezadaní?
Lebo niekedy mám pocit že keď je niekto nezadaní tak zadaní sa k nemu správajú ako keby bol nejaký autsajder, a tvária sa ako najväčší machri. Stretli ste sa s niečím podobným? Že niektorí keď majú frajerku tak majú veľké reči?
@leilla máš napísané že máš 9 rokov, čo zjavne nemáš, ale svoj pravý vek si nikde nenapísala tak ako mám vedieť koľko máš rokov? ach vy ženy... všetko chcete aby sme si domýšlali...
Nikdy by som to nespravila a úprimne nechápem ľudí, čo si myslia, že sú niečo viac iba za to, že majú vzťah. Hlavne neznášam, keď sa tým niekto predo mnou vystatuje a ja pri tom nie som nezadaná lebo ma nikto nechce, ale pre to, že nezadanou chcem byť....
hej a byval to jeden z mojich "najlepsich kamaratov"..
hovno, choval/chova sa jak kokot, stale si mysli ze je pan ked zbalil peknu a ze ostatny sa mu maju klanat ci co a ked niekto hcodil s dievcatami co jemu niesu sympaticke tak je zlyhanie a kokot a plny chyb.
takze jednoducha odpoved na otazku, ano stretol som sa ale len zo strany muzskeho pohlavia
Nerobím si srandu z nezadaných, nemám dôvod na to...
A ak nemusím, tak sa s niekým kto nemá, alebo nemal frajera/frajerku o veciach, čo s tým súvisia ani nerozprávam... pretože mi to príde také... ja sama by som nechcela počúvať napríklad o romantickom večeri strávenom pri sviečkach, ak by som to sama nemohla zažiť, pretože by som to nemala s kým prežiť, alebo som to vôbec nezažila.
A inak hej, stretla som sa s takými ľuďmi... hlavne to sú chalani, ktorí ak majú pekné dievča tak sa chovajú ako králi, predvádzajú sa a tak ďalej. Vo väčšine prípadov sa na to nedá pozerať. Hoci hlavný aktéri si myslia, že sú s tým nejako zaujímavý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale to by som spravila aj keby som bola nezadana
lebo som zla a uprimna
@hoperpohroma aby si nebola prekvapená
tak to si asi videl zle, alebo si niečo nepochopil. nemám dojem, že by moja veková kategórie bola takto detinská.
s pozdravom,
Forever
nezadany je proste slobodny clovek co sa nemusi viazat a tak dalej,vztahy su zbytocna strata nervov,penazi.. a tak dalej
no tak to je vzhľadom na predošlé komentáre smutné, ale na druhej strane to ani nie je podstatné.
mozno na veku az tak nezalezi, aspon ju podla toho nebudes nikam zaradovat
kto ma pozná, vie, a kto ma nepoznám, ma nezaujíma
hovno, choval/chova sa jak kokot, stale si mysli ze je pan ked zbalil peknu a ze ostatny sa mu maju klanat ci co a ked niekto hcodil s dievcatami co jemu niesu sympaticke tak je zlyhanie a kokot a plny chyb.
takze jednoducha odpoved na otazku, ano stretol som sa ale len zo strany muzskeho pohlavia
A ak nemusím, tak sa s niekým kto nemá, alebo nemal frajera/frajerku o veciach, čo s tým súvisia ani nerozprávam... pretože mi to príde také... ja sama by som nechcela počúvať napríklad o romantickom večeri strávenom pri sviečkach, ak by som to sama nemohla zažiť, pretože by som to nemala s kým prežiť, alebo som to vôbec nezažila.
A inak hej, stretla som sa s takými ľuďmi... hlavne to sú chalani, ktorí ak majú pekné dievča tak sa chovajú ako králi, predvádzajú sa a tak ďalej. Vo väčšine prípadov sa na to nedá pozerať. Hoci hlavný aktéri si myslia, že sú s tým nejako zaujímavý