@rainbowwarrior Ak chces len obstojny obraz a znacku, s ktorou sa mozes chvalit pred kamaratmi, tak ber sony, v poriadku. ak chces kvalitu a technicku vyspelost s najlepsim obrazom, potom ber panasonic.
@rainbowwarrior Lebo plazme proste neverim. Plazma je tenucka vrstva plazmoveho skupenstva medzi dvoma platnami uz neviem z akeho materialu, ktorej farba sa prisposobuje podla napatia ci prudu ci podla coho, ktory cez nu prudi, ci tak nejak a LCD (liquid crystal displej) su tekute krystaly.
@frez aj lcd reaguje podľa prúdu ktorý cez ňu prúdi, rozdiel je len v tom že v lcs sú kryštály a v plazme plynové bunky...ja som bol poučený v obchode tak, že lcd je lepšie ako led a plazma ako lcd, či ?
@rainbowwarrior Plazma lepsia nez LCD? To tazko. LCD ma vacsi pozorovaci uhol a lepsi kontrast voci svetlu a lepsi jas. Takisto ma LCD ostrejsi obraz nez plazma. LED nie je tak zla technologia, len je este v zaciatkoch. Fakt tazko povedat, co je najlepsie. Zalezi len od nazorov a od priorit. Ak ti zalezi mat trojmetorvu uhlopriecku, ber plazmu. Ak ti zalezi na skladnosti a setreni priestoru, no nepotrebujes velku uhlopriecku, ber LED. Ak ti zalezi na ostrosti a kvalite obrazu a uhlopriecke povedzme do 180 cm, ber LCD. Je to len o nazoroch. (plazma nie je plyn, ale samostatne skupenstvo)
neviem, nemam s nim skusenosti. (teda prakticke skusenosti nemam v podstate so ziadnym ). ako som povedal, je to nova technologia a zatial s malymi uhloprieckami v porovnani s LCD a plazmou. ale myslim, ze ponuka dost solidny obraz a su uzasne tenucke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a odpoved:
tiez neviem
50C2E.html" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.datart.sk">» www.datart.sk/katalog/Plazmov...
Myslíte že sa oplatí, alebo je príliš drahý a dá sa zohnať kvalitnejší za lacnejšiu cenu ? alebo kvalitnejší ale menší a lacnejší ?
Nejakú plazmu, (alebo lcd, ak áno, prečo ?) a sony tušim plazmy nevyrába...
nejaký z týchto » ishop.nay.sk/sk/catalog/prod...
tých 500 eurovch
druhý 535, 567,550,530
aké sú medzi nimi rozdiely ? podľa čoho sa rozhodovať ?
» www.alza.sk/philips-htr99-7...
jáááj, to musí byť úžasné niečo také doma mať
Možno v budúcom živote, vlastne vtedy bude už zasa niečo iné
37c2e?v=440843" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.mall.sk">» www.mall.sk/plazmove-televi...
Celkom slušné parametre, či ?
A čo teda led ? kam by si ho zaradil ?