Celkom dobre zadania, akoze nie je to uplne trivialne, prvykrat co sa nesmejem na urovni predmetu na TUKE. Ako hovori koľega vyssie, tak sme tieto algoritmy mali implementovat na jednom predmete - neni to take peklo ako sa zda a krasne sa na tom naucis aspekty bezpecnosti aj Ccka.
Ale ne, radim ti - zozen 1-2 ludi co rozumeju Ccku poriadne a sadnite nad to spolu. Ja ked som nieco nevedel, tak som si to nechal vysvetlit spolubyvajucim, on je genius co sa tyka Ccka. A tym, ze sme to mali povinne spravit, tak ma to donutilo sa to naucit.
Ved, ale nerobite ten predmet 4 iba nie? To by sa im neoplatilo hadam ani otvarat. Tak najdi hoci aj niekoho z ineho oboru, ved normalne si najdi kamosa/kamosku. My mame na facebooku skolske skupiny, kde ludia pisu ked potrebuju help a v pohodicke sa vedia pogrupovat skupinky ludi a stretavame sa v kniznici skolskej (v studovni takej), ked treba. Proste ked treba tak clovek sa vynajde.
@glamisback vidim, že si sa trápila stým čo aj ja xD moje schopnosti mi stačili do problemset3. Neviem, ako spravim skušku :/ Aký maš odbor, že ste len 4?
@matwejo no neviem, my sme mali učiteľa ktorého keď sme sa niečo opýtali tak povedal "máte v tom ryxu" a to bolo všetko :/
Áno, potrebujem s tým dodatočne pomôcť :/ mam na to ešte týždeň.
@glamisback tak potom pripadne posli co zatial mas, rspkt. v com mas problem (cez vikend asi na to cas mat nebudem bo mam skusku v pondelok, ale cez tyzden by to slo myslim)
a asi chalani mysleli tu webstranku a pod., zjavne teda chcu dost, ale nevedia naucit mi vyplyva z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
» www.w3schools.com/angular/...
@efyks čo má angular spoločné s programovaním šifier v C++ ?
My sme mali naprogramovat RSA a aj ho vediet prelomit (ak je dostatocne slabe). Ale nebolo to pravdaze v ramci predmetu PJC, ale bezpecnost.
Ale ne, radim ti - zozen 1-2 ludi co rozumeju Ccku poriadne a sadnite nad to spolu. Ja ked som nieco nevedel, tak som si to nechal vysvetlit spolubyvajucim, on je genius co sa tyka Ccka. A tym, ze sme to mali povinne spravit, tak ma to donutilo sa to naucit.
Anywho... ako radí @11 zožen si niekoho kto vie c-čko. Šifru ale musíš pochopiť ty sama aby ti ju ten dotičný pomohol naprogramovať ...
Ved, ale nerobite ten predmet 4 iba nie? To by sa im neoplatilo hadam ani otvarat. Tak najdi hoci aj niekoho z ineho oboru, ved normalne si najdi kamosa/kamosku. My mame na facebooku skolske skupiny, kde ludia pisu ked potrebuju help a v pohodicke sa vedia pogrupovat skupinky ludi a stretavame sa v kniznici skolskej (v studovni takej), ked treba. Proste ked treba tak clovek sa vynajde.
niektorí tam uvádzajú aj svojé mená. Šup na facebook a máš kontakt...
aky mas odbod a akeho ucitela?
ale zas ak prejdes s tym, ze nevies tuknut v C, tak stale bieda s tou skolou,
termin uz bol ako vidim ... chces s tym dodatocne pomoct, alebo aky je zmysel tohoto fora?
Áno, potrebujem s tým dodatočne pomôcť :/ mam na to ešte týždeň.
a asi chalani mysleli tu webstranku a pod., zjavne teda chcu dost, ale nevedia naucit mi vyplyva z toho