@orphanka ono sa ten smrad niekedy nedá nevšimnúť a ani správanie
.. nerozumiem prečo ludia budú radšej mlčať a celú cestu to trpieť než aby o tom oboznámili vodiča (lebo nie vždy si to môže všimnúť ked je napr. električka plná ludí) ktorý má právo ich z električky vyhodiť.
Nemám nervy na niekoho divného kričať, bojím sa ho. ale neviem či sa mi táto trpezlivosť vyplatila ale ešte pred začatím druhej dekády svojho života (tesne ) som zažila, že na nich (celú krásnu skupinu) nakričal autobusár s tým, že nemajú lístky tak nech vypadnú. Normálne ich vyhodil a šlo sa ďalej a v tej chvíli som sa cítila tak krásne a prestalo smrdieť.
mno, ja som len jeden jediny raz oznamila panovi vodicovi ze pan co vedla mna sedel masturbuje a polovica autobusu pozerala na mna akoby som ruku v nohavickach mala ja sama. tak som to vzdala. nech si smrdia ked ani toto vodica nerozhadze.
ak by priamo na niekoho útočil, tak by som na neho vyletela zrejme ale ak by sedel a viezol sa, tak nie. A stáva sa mi to z piatka na sobotu ráno alebo z nedele na pondelok, že takých stretnem.
@19 cestuje nejakými dobrými linkami, denne vidím, ako vodič reve na ženu s dieťaťom, že ,,čierna kurva" má vystúpiť. Bez ohľadu na to, či má alebo nemá platný cestovný doklad.
Prípadne dôchodcov ochotne bijúcich rómske deti stojace pri dverách z dlhej chvíle.
raz večer keď som čakal na stanici, prišiel bus ľudia sa postavali a posadali sme si ja som sedel skoro vzadu a bol taký poloprázdny bus a zrazu došiel ožran zaplatil si lístok prehovoril vodiča nech ho odveze... a heh už sa blížil k nám ako dozadu a všetci ľudia čo sedeli po jednom si presadli na stranu do uličky a ten opilec len pozeral či nám nejebe a všetci sa tak divno delikátne usmievali ožran nemal na výber a presunul sa do stredu autobusa kde bolo prázdne a tam si sadol.
To nie je všetko....
Počas jazdy sa hlavne do zákrut nebezpečne aj opilec nakláňal ale našťastie balanc udržal ďalšia vec z ktorej mi bolo zle bola že mu bolo na vracanie (blee) a vyzeralo, že sa každú chvíĽu pozvracia na dlážku - ale ani to sa nestalo. To bol teror
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale tak aspoň otvorím okno
.. nerozumiem prečo ludia budú radšej mlčať a celú cestu to trpieť než aby o tom oboznámili vodiča (lebo nie vždy si to môže všimnúť ked je napr. električka plná ludí) ktorý má právo ich z električky vyhodiť.
.. a keď sa niekto ozval, nemali s tým problém ..
ach stare casy ked do busu nastupili naziskinheadi a robili rasovu kontrolu...
Prípadne dôchodcov ochotne bijúcich rómske deti stojace pri dverách z dlhej chvíle.
To nie je všetko....
Počas jazdy sa hlavne do zákrut nebezpečne aj opilec nakláňal ale našťastie balanc udržal ďalšia vec z ktorej mi bolo zle bola že mu bolo na vracanie (blee) a vyzeralo, že sa každú chvíĽu pozvracia na dlážku - ale ani to sa nestalo. To bol teror