@flagrantine no nie asi oblubena skor mi len zavidia tu navstevnost ale to je fuk .... nechcem aby mi vypisovali... nikomu nic nerobim tak laskavo nech si papulu na mna nikto neotvara
a to ako si dosiahla tu navstevnost ? sorry ale podla mna mas ten toplistovy odkaz nahadzany na vsetkych moznych strankach lebo taku navstevnost nema ani Rytmus
@torpedo08 to netusim ... jedine iba tu ho mam .... nie je ani nijak sfalsovany ... do pocitacov sa nerozumiem ... viem zapnut internet a upravovat obrazky ... to je tak vsetko .... cize netusim ako mozem mat taku navstevnost
@hotaru dnesni ludia su hrozni ... skor som pisala adminovi a on ze ich nemam riesit ze tu potom da nejaky black list , na ktorom sa to bude dat zablokovat .... ale ono si to nejde nevsimat ked pisu pod fotky, statusy .... potom to furt mazem lebo nemam nervy na to rypanie
@hotaru to netusim ako som pisala vyssie absolutne sa do pocitacov nerozumiem .... cize sfalsovane to nie je pre mna je to tiez velka zahada kto kazdy kuka na ten profil ....
@trubecka nemám toplist, takže takto spamäti ti určite nepoviem a pozerať sa mi to fakt nechce, prepáč, ale je to na tebe
no keď si sa tam registrovala, tak máš tam v podstate svoj account, takže nejak sa tam skús prihlásiť na ten account a tam nejak...neviem, treba sa v tom pošprtať. alebo si daj preč toplist a budú mať ľudia o dôvod menej rýpať
klikla som na to » www.toplist.sk/... ... ale neviem povedat ci je to toto ... a zrusit to neviem absolutne nechapem co si napisala ako sa to da zrusit a podobne blondina
@flagrantine prisaham na vsetko co mam rada ze ani netusim odkial mam tolko navstev a z angliny viem iba zaklady pretoze sa uz 13 rokov ucim nemcinu a anglinu 3 roky ... aj tak jej nerozumiem ... a slovnik ano viem co to je ... a existuje aj google prekladac ... tak neviem co mi ty ides vycitat tuna kurnik sopa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@flagrantine no nie asi oblubena skor mi len zavidia tu navstevnost ale to je fuk .... nechcem aby mi vypisovali... nikomu nic nerobim tak laskavo nech si papulu na mna nikto neotvara
no keď si sa tam registrovala, tak máš tam v podstate svoj account, takže nejak sa tam skús prihlásiť na ten account a tam nejak...neviem, treba sa v tom pošprtať. alebo si daj preč toplist a budú mať ľudia o dôvod menej rýpať