raz som spravil tak, že som povytiahol vreckovku, nech si zoberie. Dotyčná zobrala balík, vreckovku zastrčila napäť, balík si vopchala do vrecka a odišla.
Odvtedy dávam zatvorený balík rovno, nech s tým ľudia nemajú robotu
hodím po ňom otvorený (lebo keď už je raz otvorený, tak sa už proste zavrieť nedá, nálelepka-nenálepka) balíček bezprostredne po tom, ako prehrabem celý obsah kabelky, aby som sa k nemu dostala...
vacsinou drzim balicek,kt.je otvoreny,nech si dotycny vytiahne [lebo co ak ju chce pouzit na zachode.a ja mu ju mam capat svojimi spinavymi rukami? fuj! (samozrejme,rada by som ocakavat to iste aj od druhych,ale to je ina kapitola (ach) )] a ked na mna kuka ako puk,tak mu ju (servitku/vreckovku) vytíahnem,nech tam nestojime hodinu.
Keď sa ma pýtajú tak obyčajne cez celú triedu, len vtedy som ochotná poskytnúť vreckovku... aneb. hajzlák... xD tak vyberem celý balíček, najlepšie s desiatimi alebo deviatimi vreckovkami, aby dobre leteli ich hodím na dotyčného.. keď už ste chceli tak podrobne
ak je to student tak mu tu vreckovku povytiahnem a drzim balicek, aby mi ho nahodou nezajebal svojim spinavymi paprcami alebo co.. bleee. ak je to niekto znamy tak hodim po nom balik nech si vytiahne a zoberie kolko chce. alebo ak ho pave drzim tak podrzim aby nepadol na zem nahodou. ak je to niekto cudzi tak poviem ze nemam disappointed:rofl)
kedze vzdy so sebou mam minimalne 5 balickov vreckoviek, podam a ked vidim, ze tazka nadcha tak mu ich aj necham, alebo otvorim a podam ked ma mastne ruky a tak dale .. zalezi od situacie
ako kedy a ako komu... ak je to niekto koho poznam tak mu dam balicek... ak je to niekto, kto vkuse pyta vreckovky, tak mu vyberem a dam mu jednu... lebo keby si zobral tak si vezme tri a mne nezostane ani jedna ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Odvtedy dávam zatvorený balík rovno, nech s tým ľudia nemajú robotu
nemá niekto servítku?
a moja odpoveď je:
nie,len vreckovky a dám mu balíček
nedám mu žiadnu
Treba držať trend. A asi až taká nezmysluplná nebola, keď zahlasovalo toľko ľudí