nuz v praxi castejsie tie nove albumy nemam tak rad ako niektore stare, ale to je skor nahoda, alebo proste taky "nestastny" vyvin hudobny nie ze by som si povedal "to je nove, to nechcem".
ak sa mi ten nový štýl páči tak počúvam naďalej prečo nie.. ale keď sa mi nepáči jeden album tak neprestanem počúvať všetko od nich.. napríklad nový Linkin sa mi nepáči absolútne... ale so starými pesničkami sa viem stále perfektne odreagovať
je fakt, že záleží... ale napríklad Placebo mali každý album odlišný, Radiohead rovnako, The Cure, Bjork, Tom Waits... a práve to sa mi páči, že sa nedržali stále v tom jednom, veď by ma to unudilo. jednoducho sa posúvali zakaždým niekam inam, experimentovali a preto mám aj dôvod sa tešiť na každý nový album, lebo viem, že to nebude ako počúvať tie staré predtým.
@grietusha to je pravda...placebo rulezz ....ale linkin park ma dost sklamal, za mlada som ich dost pocuval ale ten novy album je podla mna az na nejake vynimky hrozny..
@19 skôr posledný album nepočúvam, lebo je to proste des (a ak by som to musela vážne počúvať, a najlepšie celý album v kuse a nebodaj nie len jedenkrát, tak by som asi vážne tiež umrela za podivných okolností )
@quaterfoil tak áno ja som mala kúpený lístok ešte predtým, ako vyšiel album... ale aj napriek tomu novému albumu to bola skvelá show a nech už so sebou a svojou hudbou urobia čokoľvek, vedia spraviť PA.RÁ.DNU show, to im nikto nikdy nevezme
Tak toto mi presne sedí na Muse... Každý nadáva aký komerčný album je Resistance, ale čo na tom? Sami povedali že chceli v ňom experimentovať a skúsiť viac alternative, tak keď sa to niekomu nepáči nech ich prestane počúvať ale nech na nich nenadáva ako sa hrozne pokazili.. Mne sa páči všetko čo z nich vyjde ♥
Tento problém som riešila pri XIII.století, ktorých posledný album sa mi zdá bez nápadu a šťavy, ale ostatné albumy majú super, tak neviem, prečo by som na nich mala zanevrieť. V mobile mám piesne aj z Dogmy (posledný album), ale len tie, ktoré za niečo stoja.
moja odpoveď samozrejme platí na okamihy, kedy moja kapela, ktorú počúvam, zmení štýl takým spôsobom, že jej nová hudba sa mi nepáči. To sa mi stalo napr. pri Linkin Parku.
Avšak napr. taká Sonata Arctica síce zmenila štýl, ale stále je super, takže tam sa mi páči aj nová hudba a tam počúvam všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mastodon: stale iny album a stale skvele napriklad..to len co ma narychlo napadlo
ale napriklad to co robi teraz taka niekedy skvela kapela ako Horkyze slize je na zaplakanie...
Dream Theater má diametrálne odlišný prvý a posledný album, ale počúvam všetky, lebo sú perfektné.
it depends.
Avšak napr. taká Sonata Arctica síce zmenila štýl, ale stále je super, takže tam sa mi páči aj nová hudba a tam počúvam všetko