sila pozitívneho myslenia sa to volá. no neviem či to konkrétne na tomto funguje, ale ked budeš len tak sedieť na anuse a nič nerobiť, tak horko ťažko z teba dačo bude
v skratke je to proste o tom že myšlienka má silu, tj budem myslieť že chcem peknú blondínu, urobím pre to všetko (nielen že budem myslieť ale budem sa aj snažiť predsa) a nakoniec budem mať peknú blondínu
proste je to princíp: chcem,bojujem, na 100% mám (až prestanem veriť tak ne) ale nieje to len otom že budem snívať a nič nerobiť a bodka !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
link na fórum: » www.birdz.sk/forum/the-secre...
link na film (anglické stránky): » thesecret.tv/...
v skratke je to proste o tom že myšlienka má silu, tj budem myslieť že chcem peknú blondínu, urobím pre to všetko (nielen že budem myslieť ale budem sa aj snažiť predsa) a nakoniec budem mať peknú blondínu
proste je to princíp: chcem,bojujem, na 100% mám (až prestanem veriť tak ne) ale nieje to len otom že budem snívať a nič nerobiť a bodka !
Lenže ja vo vete v nadpise vidím len somarinu, hentá obsahuje určitú symboliku ...
A nejde tam moc o to, že by sa stala pravdou ... Je to len príliš zjednodušene podané ...
A k čomu akože je to "áno"?