podla toho, kto to je. ak je to nejaka pekna zena, tak ma to potesi a dany kus oblecenia sa mi este viac zapaci, ale v opacnom pripade sa mi ta vec sprotivi. uplne najhorsie je stretavat na kazdom rohu niekoho s rovnakymi vecami. to je znamenie od vyssich sil, ze treba zacat nakupovat v inych obchodoch.
Este sa mi to asi nestalo, a ked aj tak si to nepamatam, lebo je to normalne..
ja skor ked idem po ulici a vidim tak strasne roznorodo oblecenych ludi tak normalne nechapem ze tolko toho existuje a nic z toho som ja v obchodoch nevidela
Ak to je niekto z triedy tak mi to trochu vadí.. so spolužiačkou sme mali tie iste rifle a vždy sme si rano posielali smsku že ktorá si ich berie ale inak v pohode aj tak tu vec neprestanem nosiť...
2x sa mi už stalo, že oproti mne išlo dievča, čo malo zrovna oblečenú takú istú mikinu ako ja vtedy..alebo bundu tak čo..pousmejem(e) sa a ide sa ďalej
stane sa mi to možno za rok, dva, keď som zúfalá a vyberiem si v obchode niečo, čoho sa vyrobilo veľa kusov, ale inak, čo mám z netu napr. sukne a tak, tak to som ešte nevidela na nikom inom a keď sa to stane, no taak , rýchlo prejdem okolo toho človeka, aby to nebolo nápadné, ale vlastne len, že vidím, že má niečo, čo aj ja, nie, že to má v ten istý čas na sebe, ale s topánkami je to iné , jedny čierne balerínky má každá druhá, ale keď ony sú také čierné a jednoduché, že iné som si nechcela kúpiť, lebo by som nemala k čomu nosiť a kanady, no tak tooo aj bežne trávim čas s takými ľuďmi, ale je mi to jedno, je to moja obľúbená obuv a kvôli tomu ich neprestanem nosiť ... a že oné aj veľa vecí mám opravených a tak, strihanie a tak ďalej ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Alebo
Uuu, henten si kupil zenske tricko. Aj ja mam take.
stalo sa mi parkrat ze som stretla zensku v rovnakom tricku alebo min. tyzden v topankach a som sa vzdy usmiala na nu alebo tak a ona tiez..
nechutne
ale to som si povedal, ze v nej vyzeram krajsie, co aj bola pravda, a siel som dalej
ja skor ked idem po ulici a vidim tak strasne roznorodo oblecenych ludi tak normalne nechapem ze tolko toho existuje a nic z toho som ja v obchodoch nevidela
I inak sa samozrejme zaujímam o to, kto v tom vyzerá lepšie.