Chalani, podla vas je aka baba sexi??Mam tym na mysli ze ci potrebujete nejaku vychudnutu sexicu s trojkami alebo ci si myslite ze baba s par kileckami je krajsia...=D
no inak to by aj mna zaujimalo..kazdy by mal pri sebe asi najradsej nejaku sexicu dokonalu fakt s 3kami..ale neiktori vravia ze uplne obycajna im postaci..ale reci reci a skutek utek ale kazdemu sa ine luuuubi
neviem co je tak epekne na blondinach s trojkami, sama mam trojky a som prirodzene blondina(ale farbim sa nahnedo) a vobec sa mi to nepaci....a nemyslim si ani ze chalani letia len na take,dnes uz je pre nich sexy vsetko mozne
@katka25 vies ako chude beriem chude..take laty co nemaju ani zadocek ani prsia..a este na nich prip vidno rebra alebo nevidno ale postava nic moc.ako obezne myslim tiez nieje co dodat.myslim ze vyraz uplne jasny
a to medzi? to su baby s postavou ideal az nejake tie kilecka naviac
a najhorsie je ak je baba priklad: uplne chuda a prsia 3-4 zadok skoro ziadny alebo ked je baba s nejakym tym kileckom naviac a zadok v pohode ale prsia 1-2 .....
v kazdom pripade mozno tieto riadky budu vyzerat ako extremna narocnost z mojho pohladu ale nieje to tak praveze tie idealy i ked su pekne , nevyhladavam ich a ani im nedavam sance priemer je naj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale nie,toto aj mna zaujima..
a to medzi? to su baby s postavou ideal az nejake tie kilecka naviac
a najhorsie je ak je baba priklad: uplne chuda a prsia 3-4 zadok skoro ziadny alebo ked je baba s nejakym tym kileckom naviac a zadok v pohode ale prsia 1-2 .....
v kazdom pripade mozno tieto riadky budu vyzerat ako extremna narocnost z mojho pohladu ale nieje to tak praveze tie idealy i ked su pekne , nevyhladavam ich a ani im nedavam sance priemer je naj