najkrajšia?.... od dotyčného človeka som počula veľa pekných viet len škoda že tie posledné neboli absolútne myslené vážne ... no nič ale napríklad: "Nikdy ťa neprestanem milovať."
@madnesshouse čo už, šak najlepší chlapec, dokonca aj do Narnie ma brával a počúval keď mi bolo njahoršie a tešil sa, keď som už koenčne šťastná ďakujem
bolo ich viacero, ale najkrajsie vety mi povedala maminka alebo moj chlapec... nieco typu ze ma v zivote neopustia a take povzbudive veci... to ma vie najviac potesit
vtedy som sa najviac rozplakala, lebo to bola celkovo taká emóciami nabitá situácia a ide o to, že mi to povedal kamarát, od ktorého by som NIKDY niečo také nečakala, taký čo nepovie ani na tú najňuňu vec na svete že je zlatá, nieto ešte niekomu že ho má RÁD!
,,Ak si sa rozhodla opustiť ma, tak ja s tým nesúhlasím! lebo ťa milujem a trhá mi to hruď!"
priateľ pred pár dňami.....
,,Od prvého dňa som Ťa videl ako matku mojich detí." pri tej som sa skoro rozplakala....
ale on mi vždy, každý deň povie niečo krásne, vždy mi zloží denne aspoň dva komplimenty....je to úžasné, robí to stále aj po roku a ja mu to samozrejme vraciam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
!!!
,,Len sa napapaj, žiadny chlap nestojí za to, aby si sa nenajedla."
od ocka keď mi je na piču, vždy poteší
vtedy som sa najviac rozplakala, lebo to bola celkovo taká emóciami nabitá situácia a ide o to, že mi to povedal kamarát, od ktorého by som NIKDY niečo také nečakala, taký čo nepovie ani na tú najňuňu vec na svete že je zlatá, nieto ešte niekomu že ho má RÁD!
Ale najkrajšie je asi klasické úprimné " Mám ťa rád " .
priateľ pred pár dňami.....
,,Od prvého dňa som Ťa videl ako matku mojich detí." pri tej som sa skoro rozplakala....
ale on mi vždy, každý deň povie niečo krásne, vždy mi zloží denne aspoň dva komplimenty....je to úžasné, robí to stále aj po roku a ja mu to samozrejme vraciam