Ja napríklad teraz brigádujem v kaviarni, za 2€ na hodinu, chodi sem ale strasne malo ludi, takze tringelty skoro ziadne, a cely den si citam knihy, ucim sa alebo som na nete. Ono, znie to fajn, ale ked za den prečítam 2 knihy tak ono aj to cloveka cas
ja zas robím v kaviarni, kde je niekedy tak plno, že som rada, že si sadnem. najmä, ak je vonku koncert a ľudia sa dovnútra tlačia na pivo, takže stoja v rade a človek nestíha pri tom obsluhovať stoly.
ale inak to tam ľúbim ako brigádu a nemenila by som za nič z tých možností obchod/závod/pokladňa.
@grietusha a kde robis? asi niekde v Brne ze? ... Mne sa podarilo najst len toto asom tu 2 mesiace a som rada ak pride 5 ludi za den :/ ... a este predtym mesaic v bizuterii, kde sme nemohli nic, len stat do blba
Ja mám aj aj. mám robotu, kde som v obchode, kde nikto skoro nepáchne, takže by som si tam mohla aj ľahnúť doprostred obchodu a spať a nik by o mňa ani nezakopol.
Na druhej strane mám robotu v kine, kde je to premenlivé, nakoľko nie vždy sú ľudia, no vždy navečer dojdu, a keď idú dobré filmy, tak sa veru namakáme- za 5min upratať veľké sály s malou metličkou.
Tá posledná, čo mám, to je v takom stánkovom obchodíku a bude to omnoho náročnejšie ako som si myslela, vyzerá to tak, že sa tam namakám ani nie tak fyzicky ako psychicky, ale teším sa.
Nvm akú by som si radšej vybrala, ale toto spojenie mi celkom vyhovuje. Lebo niekedy je výhoda po prebdenej noci, ísť do roboty, kde nemusíš prstom pohnúť
@grietusha to je tam hore pri kostole / niekde blizko je Spalicek tusim ze? ) tam som bola raz v zivote a stacilo mi tam je strasne nafajcene... hodinu som vydrzala ale potom hlava povedala, ze idem prec, lebo bolela :/
@alysia sedieť sa dá aj vonku a je tu aj nefajčiarska časť. a áno, je tu nafajčené, ale je problém to riešiť. to len tak, hovorím, nereklamujem, ľudí tam tak či tak chodí dosť a jj, je to tam.
Ja práveže takéto práce obľubujem a robím. 2€ je aj na takú prácu málo. Proste mám zaplatený čas v práci, v ktorej nie je čo robiť a popri tom môžem robiť v práci svoju inú prácu. Či už tvorba webov, programovanie, štúdium, hazardné hry, alebo len relax v podobe čítania, pozerania filmov a inej zábavy...
tak ja som druhy mesiac na pokladni a myslim ze je to v pohode brigada...sem tam je taky natresk ze clovek za cely cas ani na wc nema sancu ist ale tak pre mna je to furt lepsie ako v nejakej zafajcenej krcme...
@alysia no zatiaľ ešte neviem ako to budem stíhať min leto som mala kino + obchod a robila som prakticky stále. Cez šk rok som mala len kino, nakoľko v obchode bolo treba byť 12h a to som kvôli škole nemohla. V kine je to tak, že tí, čo mali málo školy, zarobili veľa, my ostatní sme zarobili slušne na to, že sme tam boli málo (ja som chodila 2x do týždňa, niekedy 3x, ale 2x je min limit v podstate). Teraz, keďže nevychádzam s peniazmi podľa predstáv, našla som si ten stánok, čo je vlastne obchod s nechtami (laky, gély, akryl....) a uvidíme ako to bude. Tam mám smeny napísané a k tomu budem dokombinovávať zvyšok. Snáď to prežijem
ja mam rad ked pracujem a cely cas sa nezastavim..neznasam len take posedovanie alebo nicnerobenie..vkuse nieco robim a rychlejsie tak ubehne aj cas..aj ked som bol v praci a napriklad polhodiny sme nemali co robit, islo ma roztrhnut ze tam musim len sediet a cakat
@trdelniiiq no to som ja tak mala v tescu ... ked neoblo ludi, trebalo sa tvarit, ze nieco robim a ja sa neviem tvarit, ze nieco robim! ako nemozem povedat, ze nic nerobim, lebo sak citam knihy, ok fajn, ale svojim sposobom manualne nic neroibm
@teriq leniva isto nie si ked mas tolko briagd... to sa mi paci, nie ako niektori, co hrabu prachy len od rodicov a este sa stazuju, ze sa nudia cele leto ...no je fajn, ked ma clovek aj nieco popri skole nejaku brigadu
snad to nejako vymyslis a zosuladis
ja mam robit v obchode obcas, nie kazdy den, tak si hladam este popri tom nieco ano ( 300€ tam asi zarobim co je malo )
@alysia tak ti poviem, že 300€ som min rok nezarobila v jednej robote. Ono sa to zdá, že 2 brigády naraz, ale...a keď som zaplatila nájom...no teraz to snáď bude lepšie. Asi sa zas zoderiem, ale budú peniaze a lepšie ako min rok. A už som sa naučila fungovať, že idem baviť po smene (aj po 11h) aj do noci a ráno vstávam do roboty. Nevravím, že to je zdravé, ale čo narobíš
No neivem, ja som dva roky dozadu robila v jednom zavode, a aj tesco a rok predtym len tesco a zarobila som viac ako 300€
no tak ale najom tam rataj tiez
ja som teraz v Brne v kaviarni a z tych 200 eur si musim zaplatit najom a vsetko ...
Ja som to tak tiez roibla aj z tesca ked som sla, tak skoncila som o 22 nabudena, lebo som sa cely den hybala a isla som este von ini sa stazuju, ale obcas sa to tak da ...
Určite by ma bavila viac taká kde by bol niekto s kým by som sa mohol baviť, niekto s kým by mi tá smena prešla ako voda a ešte aj zarobiť sa tam dá. Len s mojím šťastím vyfasujem vždy do partie primitívov, cigánov a klenoty pracovitosti za ktorých si vždy všetko odnesiem dôchodcov nech žijú veľko výroby
@teriq no nic moc, ale tak som na tom horsie ja mam len 2 eura plus obcasne tringelty ...
No tie nechty to moze byt dobra brigada ja musim vymysliet nieco popri obchode, aj ked je tazke sklbit dve veci brigady naraz, ked ta tam aj tam chcu naraz alebo tak ...
Co s peniazmu potom? no veeela po byvani, jedlo, potom cestovanie ( domov a za chlapom nie po svete) drogeria, kozmetika... a take veci ako mobil... oblecenie som si nekupila ani nepamatam :/
@alysia Tie nechty sú super ešte aj v tom, že sama si robím gélové nechty a mojím snom je mať kurzy a robiť ich profesionálne. Aj teraz zvyknem kamoškám spraviť, ale tým, že neviem všetky grify, tak si nemôžem ani zapýtať lepšiu sumu a ani im to proste tak nevydrží ako od profesionála. Takže tu sa aj zaučím ohľadom prípravkom a podobne
A ja som vlastne už povedala práve na čo chcem aj peniaze ale či to vyjde
brigádujem v obchode, resp pracovnú dobu mám normálne ako zamestnanec, a je to také premenlivé, som aj za pokladňou, aj vykladám, niekedy nemám čas sa ani najesť alebo sa len motám, záleží podľa toho koľko je ľudí a či prišiel tovar .. a som spokojná zatiaľ
Ja zatiaľ milujem svoju brigádu, vodím poníky s deťmi do koliečka, je to náročné na sústredenie, fyzickú kondíciu, veľa sa nabehám, ale vôbec mi to neprekáža. Skôr mi vyhovuje, keď nemám čas pozastavovať sa nad sebou, ale chcela by som druhú brigádu, čo by doplňala túto, aby som robila niečo každý deň
A tiež som robila v stánku, 10 hodín denne, voňala som ako čerstvo vypražená hranolka každý deň ale tiež som ju mala rada, asi tá atmosféra kúpaliska, fajn spoločnosť a k tomu práca s ľuďmi
Keby som vedela najst nieco kde prijmu aj 15rocne decko tak by som vam aj ja prispela nazorom
Ale nie vazne. Ja mam tieto prazdniny strastneprazdne. Mne by bolo jedno aj niekam na terasu robit. Vykladat. Hočo. Ankety. Len ziadne ponuky sa mi neukazuju...
V podstate neviem čo by ma bavilo. Asi by som chcela brigádovať v reštike/kaviarni ale ešte si na to netrúfam neviem nosiť ani tri taniere na ruke počkám si ešte rok na povinnú prax a pak
Nepotrebujem/nechcem žiadnu brigádu. Prázdniny sú na oddychovanie a nie na prácu! Jediné, čo by ma fakt bavilo hoc aj zadarmo, je ísť učiť/prednášať (budem študovať učiteľstvo fyzika-chémia) ale to si vybavím asi ťažko
@alysia tak ono sa vie všeobecne, že z tých artových/jazzových/kultúrnych podnikov je 3jka najzafajčenejšia (je to tým, že je v historickej budove, takže nemôžu spraviť ventiláciu, aby nezasahovali. a kebyže je z toho nefajčiarska, tak sa stratí snáď celá klientela). síce, osobne si myslím, že najhorší vzduch je aj tak v Švande, tí ani nemajú okná, je tam teplo a smrad. ale dobre.
a teraz v lete sa na záhradke sedí dobre odporúčam ti sa ísť niekedy pozrieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Kks, milujem platené oberačky .
ale inak to tam ľúbim ako brigádu a nemenila by som za nič z tých možností obchod/závod/pokladňa.
Ono sak, ked su tu ludia, tak aj mna to bavi
Na druhej strane mám robotu v kine, kde je to premenlivé, nakoľko nie vždy sú ľudia, no vždy navečer dojdu, a keď idú dobré filmy, tak sa veru namakáme- za 5min upratať veľké sály s malou metličkou.
Tá posledná, čo mám, to je v takom stánkovom obchodíku a bude to omnoho náročnejšie ako som si myslela, vyzerá to tak, že sa tam namakám ani nie tak fyzicky ako psychicky, ale teším sa.
Nvm akú by som si radšej vybrala, ale toto spojenie mi celkom vyhovuje. Lebo niekedy je výhoda po prebdenej noci, ísť do roboty, kde nemusíš prstom pohnúť
No je tam na moj vkus ako v herni co sa tyka tych cigariet :/
snad to nejako vymyslis a zosuladis
ja mam robit v obchode obcas, nie kazdy den, tak si hladam este popri tom nieco ano ( 300€ tam asi zarobim co je malo )
No neivem, ja som dva roky dozadu robila v jednom zavode, a aj tesco a rok predtym len tesco a zarobila som viac ako 300€
no tak ale najom tam rataj tiez
ja som teraz v Brne v kaviarni a z tych 200 eur si musim zaplatit najom a vsetko ...
Ja som to tak tiez roibla aj z tesca ked som sla, tak skoncila som o 22 nabudena, lebo som sa cely den hybala a isla som este von ini sa stazuju, ale obcas sa to tak da ...
co narobis asi tak
tak nech nám to klape dobre a čo potom s peniazmi ideš? či len byt a akcie?
No tie nechty to moze byt dobra brigada ja musim vymysliet nieco popri obchode, aj ked je tazke sklbit dve veci brigady naraz, ked ta tam aj tam chcu naraz alebo tak ...
Co s peniazmu potom? no veeela po byvani, jedlo, potom cestovanie ( domov a za chlapom nie po svete) drogeria, kozmetika... a take veci ako mobil... oblecenie som si nekupila ani nepamatam :/
A ja som vlastne už povedala práve na čo chcem aj peniaze ale či to vyjde
A tiež som robila v stánku, 10 hodín denne, voňala som ako čerstvo vypražená hranolka každý deň ale tiež som ju mala rada, asi tá atmosféra kúpaliska, fajn spoločnosť a k tomu práca s ľuďmi
a isto by som sa radšej nudila v obchodíku ako makala v tescu...
Ale nie vazne. Ja mam tieto prazdniny strastneprazdne. Mne by bolo jedno aj niekam na terasu robit. Vykladat. Hočo. Ankety. Len ziadne ponuky sa mi neukazuju...
nie kazdy cez prazdniny ma len cas na oddych ...
a teraz v lete sa na záhradke sedí dobre odporúčam ti sa ísť niekedy pozrieť
Švanda ani neviem kde je ja este nemam moc Brno pobehane ...
No hej tomu verim, ze tam nikto nechodi kebyze sa tam nesmie fajcit ... niekedy pridem