Vulgarna : hej?tak to som sa dobre trafil dobre su este aj stari dobri Visaci Zamek (najviac sa mi paci album Punk, to je super muzika ) a este Punk floid a kusa aj Pilsner Oiquell, OA a Fialky.
khoiba, tatabojs, monkey bussines, jarek nohavica. Mám rád aj "1. signální" a "Na na na a jiné pospěvky" od Chinaski. No a WWW sa príležitostne tiež dajú (dobrovolno nedobrovoľne)
oproti slovenskej hudobnej scéne je to však len pidi zoznam. Robíme lepšiu hudbu
Neviem, od Čechov poznám (a občas počúvam) asi jedine Žrec a Orlík. Nič ma nenapadá. Aha a ešte mám jedno cedo Blue Effect, fajní sú. A potom nejaké stredoveké, čo chodievajú hrať na festy, Česi majú dobré také.
@tesfaye inak odkedy gaia mesiah vymenili speváčku za speváka, tak ma už tak nebavia... veľmi ma to sklamalo (počula som ich naživo aj so speváčkou aj so spevákom a je to totálny rozdiel)
a Krucipüsk boli velice zábavní naživo, to sa mi páčilo.
a k morčatám na útěku sa mi vždy vybaví obrovský nápis na jukeboxe v jednej krčme v brne
monkey busines,vypsaná fixa-toho speváka fakt žerem xD,chinaski,kabát..moj brat siel teraz na ten ich megakoncert =D,tata bojs,tri sestry,divokej bill,cechomor...a najnovsie aj charlie straight-pesnička platonic johny ma fakt dostala xD,mandrage....asi šetko..mošno vjac len uš si nespomíína xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a zo samostatných interpretov môžem Xaviera Baumaxu a burningboya.
teda z tých súčasných som vyberala.
a nemôžem zabudnúť na československú koprodukciu The Dezolates Band!!
ok, už končím. mám rada českú scénu.
ale slovenskú radšej
Ceska muzika je na nezaplatenie
Je toho dosť, mám rád české kapely.
a spevák po smrti Kryl
Honza Nedvěd
Marek Ztracený
a ešte ten.. ten má také divné prezviesko... Michal Hruza
Porazí ma
oproti slovenskej hudobnej scéne je to však len pidi zoznam. Robíme lepšiu hudbu
A jasné! BASTA FIDEL!
a inak Arakain, Alkehol,Kabat..a Landa aj ked to neni kapela
@Grietusha
inak výborný je aj projekt od Depha (Chaozz) Prago Union
sklep
a Krucipüsk boli velice zábavní naživo, to sa mi páčilo.
a k morčatám na útěku sa mi vždy vybaví obrovský nápis na jukeboxe v jednej krčme v brne
"zákaz pouštět morčata na útěku!"
speváka za speváčku?? neviem prečo začína prepínať väčšine mojich oblúbených čr kapiel...aj elektrick mann vymenili speváka... :´(
alebooo ohohooo.. jasne, proti smeru a pilsner oiquell
@Needweed čoooo?? už ani wanastowky nehrajú??
zajtra pijem na starý gaia mesiah, elektrick mann a na wanastowy vjecy