curaprox najjemnejsia kefka, curaprox zlta a tyrkysova medzizbna kefka, jednozvazkova kefka, elmex, meridol gel. vsetko ako ma byt niekedy to trva aj 45 minut
priemerne 4 krát denne, niekedy viac niekedy menej (ráno a večer, po káve, po aromatickom jedle, ak mám proste pocit že si ich musím umyť); ráno a večer medzizubná kefka + ústna voda, počas dňa dentálna niť, 2x do roka chodím k dentálnej hygieničke
mám 11 vyriešených kazov, 3 zatiaľ nevyriešené, zdedila som minimálnu sklovinu, osmičky mi podrastali pod ostatné zuby a v stoličkách mám 6 kanálikov (väčšina ľudí má 3, 5 je rarita, fotili si ma do učebnice)
pýtam sa preto, lebo ja som tiež veľmi dôkladná, akurát , že sa mi po čase aj tak medzizubné priestory zanesú a k dentálnej hygieničke chodím aj 3-4krát do roka..dokonca už ma skúšala či moja technika čistenia nie je zlá, a nie je ani s ich belosťou spokojná nie som , matka príroda mi nenadelila...kazy našťastie už niekoľko rokov nemám ale ako decko som mala dosť...asi mám z toho traumu a preto tak dbám..aj počas dňa si niekoľkokrát čistím zuby...najdlhšie večer a ráno..večer tým dokážem stráviť aj 20 minút (len čistením kefkou) to neratám, predtým ešte samozrejme niť a medzizubná ústne vody nepoužívam , strojček nemám, ale chcela by som, len za pár dní mám 20...čiže to už je úhrada plnej sumy..no a naši, že nech si zarobím
cistym si zuby normalne, asi tak 3 - 4 minuty, ustna voda to je vsetko. Mam po otcovi, ze sa mi zuby nekazia, takze roky co chodim k zubarke som nemal kaz. Myslim, ze mam iba jednu plombu. Mam o starost menej
umývam si zuby 1x denne - večer - to, že si ráno trochu prejdem po zuboch, a občas po jedle, keď cítim potrebu, to nepočítam za čistenie lebo to plnohodnotné čistenie mi zaberie tak 10-15 minút
používam jednozväzkovú kefku, medzizubnú kefku, na nepodarené osmičky ale musím len niť, a normálnu mäkkú kefku. málokedy ústnu vodu a aj pasty používam minimum.
Mna strojcek naucil k maximalnej starostlivosti, ale uz ho nemam rok, tak som sa odnaucila. Ale stale rano a vecer asi 3-5 minutiek curaprox kefkou, obcas zub. nit, obcas ustna voda..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
dokladna.
kdo umi ten umi
ale ked idem vonku tak si tie zuby ofc umyjem
medzizubné kefky som ešte nepoužívala.
mám 11 vyriešených kazov, 3 zatiaľ nevyriešené, zdedila som minimálnu sklovinu, osmičky mi podrastali pod ostatné zuby a v stoličkách mám 6 kanálikov (väčšina ľudí má 3, 5 je rarita, fotili si ma do učebnice)
tomu sa hovorí výhra
umývam si zuby 1x denne - večer - to, že si ráno trochu prejdem po zuboch, a občas po jedle, keď cítim potrebu, to nepočítam za čistenie lebo to plnohodnotné čistenie mi zaberie tak 10-15 minút
používam jednozväzkovú kefku, medzizubnú kefku, na nepodarené osmičky ale musím len niť, a normálnu mäkkú kefku. málokedy ústnu vodu a aj pasty používam minimum.
aaaa jedine curaprox... milujem curaprox!
ja nechápem ľudí, čo chcú mať nasilu biele zuby... až tak chemicky biele. veď to vyzerá úplne neprirodzene... bleah
šak nemyslela som to priamo na teba, len spomenula si belosť, tak mi napadli také tie superžiarivé biele zuby, z ktorých človek akurát tak oslepne
Zuby si umývam ráno, večer, plus keď mám pocit, že by to bolo vhodné. Používam ústnu vodu, občas zubnú niť.
potom si dám ústnu vodu
a to je všetko, zubárku neznášam a dentálnu hygieničku mám v p.