Ak teda nie tá rišavá.. Hm..Napr. sa pozri na Linday Lohan.. ta je tiež pehatá..a rišavá..neviem prečo ma ona napadla, ani sa to sem veľmi nehodí..No..Nevadí
mám kamošku... má pehy a je prírodná blond (nieje blbá, normálne sa divím)
Ale keď sa prefarbila na zrzku, tak som s ňou rozviazal styky, niežeby vyzerala zle, práve naopak, mal som ju chuť sklátiť vždy a na počkanie a jej priateľ je môj dobrý kamarát... a toto sa kamarátom nerobí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Kto je stále červený (s pehami či bez) a dá si bielu farbu je blázon...
Podľa mňa pehatým práve oranžová ide najviac
Ak teda nie tá rišavá.. Hm..Napr. sa pozri na Linday Lohan.. ta je tiež pehatá..a rišavá..neviem prečo ma ona napadla, ani sa to sem veľmi nehodí..No..Nevadí
Ale keď sa prefarbila na zrzku, tak som s ňou rozviazal styky, niežeby vyzerala zle, práve naopak, mal som ju chuť sklátiť vždy a na počkanie a jej priateľ je môj dobrý kamarát... a toto sa kamarátom nerobí
ja napríkad mám pehy, v lete dosť a pôvodné vlasy mám tmavo hnedé a už dlho si mením na takú medenú...
A na veľa pieh bledšej farby niečo ako farba obilia, karamelu a samozrejme, tá ryšavá
toto je najkrajšia pehatá baba, akú poznám.
a od ryšavej má ďaleko
ryšavenie a pehy sú klišé, toto je lepšé
No ale na ryšavú si veľmi netrúfam..skor na takú slabo hnedú...mám bledu pokožku a zelené oči