lebo ste trapaci vsetci, to uz som pocul 1000x, ze cervena je mrzka uz, lebo ju ma kazdy sa mozem vysrat, ci ju ma kazdy ak sa vam pacila preto, ze bola nieco vynimocne, tak si serte na hlavy a to bude vynimocne a moze sa vam to pacit
proste ked sa mi paci holub, tak sa mi paci, aj ked kazdy vyzera rovnako
ked sa mi paci dobre sa vysrat, tak si to uzijem zakazdym, aj ked je to kazdy den
mala som takú ryšavo-oranžovú a bola skvelá. Len som sa jej nevedela, ani za sv. Petra zbaviť. A páči sa mi aj taká tá prirodzená ryšavá, nie taká sýta, ako sú farby na vlasy.
@21 teraz sa bude každemu páčiť tá farba,ale len preto lebo oranžová/červená je už opozeraná,tak chvilku bude každy vravieť že hento je naj farba,a po nejakom polroku budu na tu farbu všetci pičovať že je to trapne a už to má každý,tak potom budu mať fialove vlasy a tá bude naj,a každemu sa bude páčiť a každý ju bude mať a bude super,a po nejakom polroku bude fialova oničom a bude sa na ňu pičovať a bude trapna,tak potom budu mať na hlave tricolor a tá bude naj...atď.
Táto anketa je tu stále a neznášam to.Pretože ak vidím babu ktorá má super strih vlasov a má napr. čierne vlasy alebo sa jej proste hodia poviem si že čierne vlasy su super a potom príde baba ktorá má hnedé a poviem si že hnedé su naj takže tak.A k otázke-páčia sa mi modré vlasy
@sprejerka01 ja uz som si zvykla na vtipy o blondinach...skor ma stvu zakomplexovane clanky, ktore prehlasuju, ze blondiny su nevhodne do manzelstva, narozdiel od brunetiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
proste ked sa mi paci holub, tak sa mi paci, aj ked kazdy vyzera rovnako
ked sa mi paci dobre sa vysrat, tak si to uzijem zakazdym, aj ked je to kazdy den
a inak súhlas s @4 (alebo: snáď nezmením farbu preto, že sa všetci po mne opakujú )
To si daj. Bude to zaujímavé, čo ti potom povie Richard!
dosť možné ale podla mňa túto farbu nebude mať na hlave každý druhý človek neviem no..
náhodou, Richard ma má rád!
Richard nemá rád nikoho! Okrem Marečka lebo počúva Rammsteina a ešte neho keď rozpráva! :´(
Ale šak daj si to! On si potom možno konečne dá tu ružovú čo mi sľuboval!
ja s planujem dať tmavšiu hnedu ako mam
Mne sa páči táto