najhoršia asi to, že som si len kôli nemu dala drogu... aj ked v čechách je síce to čo som si dala stále legálne, aj na Slovensku to bolo chvílu legálne.. ale tak aj tak.. už nemôžem povedať že som si nikdy nevzala žiadnu drogu. čo Vám poviem, som bola hlúpa hus :/
V 13tich si ešte prakticky decko. Byť s chalanom - to nie je vzťah, to je drzanie sa za ruku a dat si pusu. Ale to neznamena ze nemozu byt aj deti stastne, tak, ako to naplna nas, tak to naplna aj ich..lenze ked si este deco tak si neuvedomujes hodnotu zivota, robis velke hluposti, proste chces mat "frajera" a hotovo, proste iba toho a ziadneho ineho. Postupom casu sa clovek pozera na vsetko inak...
@jussi ak som dobre pochopila, bolo to adresovane mne... ako no ja neviem ale 13 rocne dievca aby sa kvoli vztahu a laske chcelo zabit? (moj nazor je, ze take mladi ludia este ani nemozu vediet poriadne co je partnerska laska, este nie su emocionalne a psychicky na to dost zreli). ano, pubertalne dievcata mavaju sklony k sebaposkodzovaniu ale toto mi pride ako prisilna kava.
no aspon jedno pozitivum to malo, ze si v hlavicke ujasnila nejake veci. hadam nie len do dalsieho zamilovania a sklamania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nie je to absiahnute v otazke
A k téme: Bola som zlá, veľmi zlá.
@elemia takmer som skočila pod vlak.. ale potom som začala vnímať veci inak a teraz by som už mala svoju hrdosť
a akú drogu myslíš?
@mm47 odvtedy si už samu seba vážim
no aspon jedno pozitivum to malo, ze si v hlavicke ujasnila nejake veci. hadam nie len do dalsieho zamilovania a sklamania...