@18 - súhlasím s Travianom, ale keďže WOW som ešte nehral tak sa neviem vyjadriť. Ale inak hry čo som zatiaľ hral sa mi zatiaľ páčili. Nemám dôvod nejako ich karhať.
@holyknight hej hlavne simulátor NFS to je čistá arkáda... a neviem posúdiť ale ževraj posledné diely boli naprd(nejdú mi na compe) ale tak carbon bol super, zabavil som sa pri ňom...
najhoršia hra tak to neviem povedať, lebo hrávam len tie čo ma bavia... ale stačí pozreť recenzie a máš to, plus je trošku odveci rozprávať sa o najhoršej hre
@mythos ja so xhtml-om suhlasim. Vsak povedz mi nejaku hru za posledne 3-4roky, co sa dejom vyrovnala Mafii, Half-Life, Max Payne, Manson Maniac alebo WarCraftu 3 A tie hry si bol rad ak si presiel za mesiac a nieto za den ako pri vacsine novych hier...Z poslednych hier ma zaujal jedine Spore.
A za najhorsie povazujem hry ako: Big Rigs, Unreal turnament ci letecke simulatory...
@ribo - s tým Half Life-om a Mafiou súhlasím dobré hry !!! Podla mna sú dobré hry ako: Prototype, Infamous, Alpha Protocol (Hlavne posledné zmienované AP velmi dobre hdnotia ... vývojárci a ludia co za tým stoja stáli už od zrodu RPG legiend ako Baldurs Gate alebo Planescape torment a myslím že na nich aj pracovali !!! - žial osobne som ich nehral nakolko nemám na new PC a moje staré ledva zvláda starý Titan Quest !!!
citam ze sa tu spomina nfs ..no chlapci a dievcata, nieje nfs ako nfs. prve casti boly super...ale postupne to slo dola vodou, a teraz to je len o vytlkanii penazii . takze tak "drahy moji " a najhorsia hra...tak to by bolo na dlho, ale nikto tu take nic nenapisal , lebo jednoducho tito ludia zle hry ani nevydeli, natoz hraly ono to su v vetsine pripadou ludia, co si dakde len stiahnu/napalia piratsku verziu hry. a potom sa idu robit velkimi kapamy ze co on hrali a aka hra je zla a aka dobra...no proste spina hnus ja takich mega frajerkou z nagelovanymi vlasmy, alebo co sa robia velkimy cawami, a pritom su to bidaci a chudaci co nemaju na originalnu hru zvysoka opvrhujem.
Flleur, ale my niektori by sme si predsalen vsimli, keby si sa vyzliekla...dokonca aj pri diskusii o Counter Strike...To by sa tema mohla pekne otocit, ze by si mohla byt v tom Counter Strike prva cena
Zlych hier je viac nez dost, naco hovorit, ktora je fest najhorsia... Skor keby sa tu niekto bavil, kto si s kym zahra, lebo uz fakt nie je s kym nic hrat.
podla mna je gta iv najhorsia preto lebo v nej urobis misie a potom nemas co robit grafika je super ale dej hroza. naj gta je san andreas a este najlepsia moja hra je half life, half life 2 a episody vsetky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
najhoršia hra tak to neviem povedať, lebo hrávam len tie čo ma bavia... ale stačí pozreť recenzie a máš to, plus je trošku odveci rozprávať sa o najhoršej hre
sme vonku,niekde v bare a chalani sa začnú o tej hre baviť.
to sa môžeme my baby aj vyzliecť a nevšimli by si toho
a opovážte sa mi frflať na The Sims,budem zlá
A za najhorsie povazujem hry ako: Big Rigs, Unreal turnament ci letecke simulatory...
šak spomente na half life sériu(ak bude trojka, tak som ochotný si kvôli nej kúpiť nový počítač , morrowind, flashpoint...
ale z tých nových je vraj prey dobrý... ale neviem hral som tu u kamaráta asi 20 minút.
ešte k half lifu... zistil som, že táto hra je horšia ako seriály. takto napínať ľudí. potom 5 rokov čakať na vydanie ďalšieho dielu.