@diabliq moja zlatá, ty si sem daj reálny vek, pokiaľ chceš, aby tvoje ankety dakto bral vážne. Je skrátka istá hranica, pod ktorou s tebou nikto reálne nebude rozoberať sex.
A pokiaľ máš naozaj osem rokov, tak nehnevaj sa na mňa - ale čo ťa zaujímajú takéto veci? Máš ešte minimálne sedem rokov na to, aby si sa o sex zaujímala. Alebo podporuješ pedofilov?
Prečítaj si BRAVO, tam možno nájdeš odpovede, ktoré ťa budú zaujímať.
Pokiaľ si FAKE a zaregistroval(a) si sa sem, aby si po každých 4 hodinách pridal(a) nejaké iné debilné fórum so sexuálnym podtónom, tak choď dakam, pretože tu na to nikto nie je zvedavý...
@wewo čo ja viem, či by som sa chcela sama "tlačiť" proti niečomu, čo ma bolí :/ Ja som za misionára. Bolesť znesiem, ale je horšie si ju v podstate "spôsobovať sama"...
Podľa mňa, ak bolí tak je lepší misionár, ak nie tak baba hore. Teda ak sa bavíme o jej prvom sexe .. A samozrejme, ak jej vyhovuje niečo iné, tak sa dá prispôsobiť
je lepsie ak je zena ako panna cvicebne zdatnejsia? Cvicenie a roztahovanie svalov moze dopomoct k lepsiemu a bezbolestnejsiemu prvemu sexu? Ci to vobec nezalezi od toho? No ak ma zena lepsie roztiahnute svaly mohlo by to byt jednoduchsie. Co vy nato?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A pokiaľ máš naozaj osem rokov, tak nehnevaj sa na mňa - ale čo ťa zaujímajú takéto veci? Máš ešte minimálne sedem rokov na to, aby si sa o sex zaujímala. Alebo podporuješ pedofilov?
Prečítaj si BRAVO, tam možno nájdeš odpovede, ktoré ťa budú zaujímať.
Pokiaľ si FAKE a zaregistroval(a) si sa sem, aby si po každých 4 hodinách pridal(a) nejaké iné debilné fórum so sexuálnym podtónom, tak choď dakam, pretože tu na to nikto nie je zvedavý...
A ked si sa len tak pytala tak nech ta posadi na práčku a vyšuká
Druhá vec je, že keď som panna, radšej to nechám na toho skúsenejšieho, nie ?
Na misionárovi sa nedá nič pokaziť
Keď to babu nebolí, tak akože kľudne aj iná poloha podľa mňa.
Podľa mňa, ak bolí tak je lepší misionár, ak nie tak baba hore. Teda ak sa bavíme o jej prvom sexe .. A samozrejme, ak jej vyhovuje niečo iné, tak sa dá prispôsobiť