Aká je najlepšia príprava na maturitu z dejín umenia a kultúry?
Hellou Rada by som vedela odp. na moju otázku lebo na našom gympli zrovna tento predmet nie je nejak podrobne a prísne braný ako iné predmety, takže my zostáva len domáce čumenie do kníh.. ale do akých konrétne? alebo nejaké dokumenty. Thanks
ja mám v kompe mrte reprodukcií, ak by si chcela. po obdobiach potriedené, ale bez teórie. hoci aj nejakú teóriu som mala, ale to z nejakého externého zdroja...
pozerala som to. mám aj tú teóriu v pdf-kách. ako neni to to, čo nám dávala profka v škole, ale je to celkom dobre spracované, a aj keď tam asi nebude všetko ako potrebuješ, nejaké širšie súvislosti z toho v pohode pochopíš
ja som z toho maturovala v podstate len preto, že som potrebovala niečo do počtu, a bavilo ma to. inak chodím kvázi na architektúru, takže to ani nebolo na škodu
hoď mi do ts-ky mail, pošlem ti link, skade to stiahneš. teda, ak sa mi to tam úspešne podarí nahrať...
+ ešte ak máš možnosť, zožeň si Dejiny umenia od Pijoana, tie knihy sú fakt dobré. len mrte drahé, ak by si ich chcela kupovať, takže asi skôr z knižnice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja mám na dejiny kultury a umenia ason, ako také poznámky
bože, ja som dejiny umenia milovala... munch a jeho výkrik, moja maturitná vytiahnutá, môj najobľúbenejší obraz... a predaný za také prachy... och
pozerala som to. mám aj tú teóriu v pdf-kách. ako neni to to, čo nám dávala profka v škole, ale je to celkom dobre spracované, a aj keď tam asi nebude všetko ako potrebuješ, nejaké širšie súvislosti z toho v pohode pochopíš
ja som z toho maturovala v podstate len preto, že som potrebovala niečo do počtu, a bavilo ma to. inak chodím kvázi na architektúru, takže to ani nebolo na škodu
hoď mi do ts-ky mail, pošlem ti link, skade to stiahneš. teda, ak sa mi to tam úspešne podarí nahrať...
» www.martinus.sk/knihy/autor/Jos...