Byt lepsim, vyuzit potencial, zaspavat unaveny jak svina Ale s radostou ze den bol vyuzity. Vyhra je to co vam spravi radost ako prve (tym myslim v kazdej forme ked sa vam napriklad aj podari opravit potrubie ... priklad) a odmena za vyhru je to co vam spravi radost az ako druhe
Niekto zacina od 50 niekto od nuly a niekto od - 20 ale vzdy budu na svete len 2 veci ktore nas mozu naplnit a to laska a sebarealizacia
byt spokojny, splnit si sny.. ked uz upadam do beznadeje alebo lenivosti sa stale zlepsovat, nad vodou ma drzi myslienka na Lamborghini Murielago lp640, to je moja motivacia
podla mna jednoznacne vediet ze ma nieco caka,proste tesit sa na nieco,na nejaku fajnuu akciu alebo vyjazd s kamartmi,aspon na mna vzdycky toto zaberie..
Ked prehrávam to ma nuti sa viac rozvýjať Kiežto ked vyhrám tak zanevrem ako keby na trening "načo trenovať ved som to vyhral tak to dam aj zas" ta prehra alebo krytika ma najviac namotivuje hlavne motivacia kvitne v hlave u každeho jedinca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Pretoze vacsine chlapcov ide len o to a je to pre nich dostatocna motivacia, aby vydrzali so zenami
Niekto zacina od 50 niekto od nuly a niekto od - 20 ale vzdy budu na svete len 2 veci ktore nas mozu naplnit a to laska a sebarealizacia
?