plynule v pohode, aj technical english .. akurat brigadujem v IBM a hlavne s americanmi, predtym only english v HP a v skole som mal zo 4 semestrov anj B
@hotaru prečo myslíš? zatiaľ nikto neklikol C2 čo som prekvapená lebo osobne aj takých ludí poznám.
a zas si myslím, že certifikáty to určia celkom presne a z úrovne knihy akej sa niekedy učil sa to tiež dá celkom odhadnúť (takmer všetci sa určitú dobu učili z kníh)
@danica123 narážam na jednu konkrétnu, radšej nemenovanú užívateľku ktorá sa tu už so svojou angličtinou párkrát prezentovala a pod "úroveň B2" si predstavujem niečo iné však ona vie, tagovať nebudem, lebo budem mať zaspamované reakcie jej flejmom
tak ja viem? . matury su neobjektivne... ale tak rozumiem dostatočne dobre, aby som si film bez titulkov pozrela úplne v pohodlí.. bez toho aby som si musela uvedomovať, že sa snažím niečomu rozumieť a bez toho, aby mi nejaké podstatné veci unikali.
v zahraničí sa dorozumiem v pohode, akurát niekedy je to plné well, you know, like a podobne
noa čítať po anglicky ma donútil internet, bo všetky zaujímavé články sú v angličtine.
neviem..hoci sa učím angličtinu na výške a už idem do tretieho ročníka ide to dolu vodou..asi je to B2, ale tak keď čítam knižky v angličtine, tak rozumiem o čo tam ide aj seriály by som pochopila bez titulkou...ale taká odborná angličtina mi vie už robiť problémy, lebo s ňou nepracujem
ale naschval som si teraz spravila tri testy a som c1, ach som mudrejšia!
inak neviem. mala som maturu b2 na jednotku a po troch rokoch myslim že viem určite lepšie royprávať aj lepšie royumiem,ale zas na škole som bola nabiflená gramatiku a teraz ani neviem čo sa ako píše, ako sa aký čas používa a pod.
No, oficiálne som C2 podľa jazykovky, ale podla CAE som C1 za C2 považujem namakaných prekladateľov, takže nie je o čom, tam sa treba veľa učiť ešte.... a pokiaľ ujo Čaplovič nezruší certifikáty ako náhradu maturity asi mu napíšem ďakovný list
Maturita bola B1...po troch rokoch som ledva spravil test na A2 a teraz už neviem odpovedať ani na niektoré otázky z A1, hlavne tie, čo sa týkajú the/a/an a ešte many/much/a lot of.
Rozumiem (takmer) vsetkym, aj odbornym slovam, v testoch ktorym nerozumeli ani ucitelky mi vysla tusim B2ka ale myslim ze odvtedy som sa minimalne co sa tyka slovnej zasoby dost zlepsila, s gramatikou mam trosku problemy, ale len s niektorymi malo pouzivanymi casmi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a neviem sa velmi plynule vyjadrovat (ale ja mam problemy s komunikaciou vo vseobecnosti, na jazyku nezalezi)
ale inak čítam bez problémov, akurát pár slovíčok niekde, dorozumieť sa viem, ale mám ešte veľa čo doháňať
plynule v pohode, aj technical english .. akurat brigadujem v IBM a hlavne s americanmi, predtym only english v HP a v skole som mal zo 4 semestrov anj B
a zas si myslím, že certifikáty to určia celkom presne a z úrovne knihy akej sa niekedy učil sa to tiež dá celkom odhadnúť (takmer všetci sa určitú dobu učili z kníh)
» community.giffgaff.com/t5/image/server...
ne, dobre, nebudem zbytočne skromná
som zmaturovala najlepšie z triedy a bez učenia!
taže lepšie ako B2, ale C nie, lebo som lenivé hovado a mám piči gramatiku
v zahraničí sa dorozumiem v pohode, akurát niekedy je to plné well, you know, like a podobne
noa čítať po anglicky ma donútil internet, bo všetky zaujímavé články sú v angličtine.
podtrženo sečteno asi som B2
Ale raz mi robili nejake testy do jazykovej školy a tam mi dali že C1, ale to trošku zle prehodnotili..
fakt, ja rozpravam lepsie ako rodili anglicania, kedze ani oni mi nerozumeju
inak neviem. mala som maturu b2 na jednotku a po troch rokoch myslim že viem určite lepšie royprávať aj lepšie royumiem,ale zas na škole som bola nabiflená gramatiku a teraz ani neviem čo sa ako píše, ako sa aký čas používa a pod.