@pawlo ale no, tak toto preháňaš to potom žerie čas aj televízia a podobne... hry sú super spôsob ako sa odreagovať, vypnúť z bežného života a na chvíľu sa preniesť do iného sveta... a ono to niekedy vie byť okrem psychologického efektu užitočné aj v iných smeroch - hry ma naučili anglicky a automobilové simulátory ma naučili dobre jazdiť... a rozhodne lepšie ako fetovať niekde pod mostom
@Iwka74 pred 5timi dňami som si kúpil originálku v minulosti som ju niekoľkokrát dohral a tá hra si to proste zaslúži...
a aby som bol k téme : Warcraft3 : dotA, LiveForSpeed a povedzme že aj Mafia a samozrejme séria Command and Conquer
tak jednoznacne wowko ..nad tym som stravil asi najviac casu ..mafia..tu som dohral do konca asi 5x a furt to ma cosi do seba ..zabity pribeh,zabity dabing..proste setko dokopy ..misie som hral asi takym sposobom ze este jedna a koniec..ae potom prisla dalsia a opat som si powedal ze noo tak este tuto dokoncim a uz dem spat a nikdy som sa nedokazal odtrhnut od toho ..mafia rlzz ..a potom NFS:most wanted..max payne..aa esce stronghold crusader ..
teraz je to u mňa jednoznačne Frets on fire co je klon Guitar Hero potom PES9, CoD2 a Swat inak najoblubenejsia ostava stale Mafia, super hra so skvelym pribehom, dabing nema chybu..
The Sims 2 fakt na tom ulietavam dosť dlho,mám všetky datadisky a všetky možné vymoženosti a nemôžem nájsť nikoho v mojom veku,kto by to tiež hrával
mňa športové hry nebavia a tie strielačky neviem dobre ovládať a keď mi to nejde,stratím s tým trpezlivosť V Sims nemám ako prehrať a hrám to hlavne vtedy,ak sa niečoho nemôžem dočkať,ani neviete ako rýchlo beží čas
Až na to neskutočne množstvo dlhých loadingov, tobôž pri nainštalovaní datadiskov + tá veľkosť - pocit z hrania skazený dokonale (Teraz v Sims 3 až na jeden dlhý loading na začiatku nič podobné nebude + konečne otvorený celý priestor. Aj by som sa potešil keby mi to PC utiahol )
Pre to je pre mna number one Fable
A teraz vyjde Fable 2 júúúú. (a to mi komp už neutiahne duplom)
Iné hry ma poväčšinov nudili a máloktorú inú som dohral dokonca
@31 keby tie staré hry išli na novších pc tak by som aj hral cca 3 roky dozadu som hral len tie kedže moja mašina mala 150MHz CPU, 32MB ramku a HDD menšie ako jedno DVDčko
Dubbing or looping in filmmaking is the process of recording or replacing voices for a motion picture. The term most commonly refers to voices recorded that !----- do not belong to the original actors and speak in a different language from the one in which the actor is speaking--------!. (asi z toho nebudeš nič mať, lebo pochybujem že vieš anglicky )
Keď je to originál, hovorí sa tomu všelijako, najčastejšie pôvodná jazyková verzia. (prípadne pôvodná jazyková licencia, pôvodné znenie...)
Termín "dabing" sa používa primárne na vyjadrenie prehratia pôvodných jazykových zložiek inými hercami , pričom ostatné zvukové stopy ostanú nezmenené.
Takže jediný blbec si tu ty
@thomasqo - jasne, ale nevolá sa to dabing, pokiaľ je to pôvodné znenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@Iwka74 pred 5timi dňami som si kúpil originálku v minulosti som ju niekoľkokrát dohral a tá hra si to proste zaslúži...
a aby som bol k téme : Warcraft3 : dotA, LiveForSpeed a povedzme že aj Mafia a samozrejme séria Command and Conquer
mňa športové hry nebavia a tie strielačky neviem dobre ovládať a keď mi to nejde,stratím s tým trpezlivosť V Sims nemám ako prehrať a hrám to hlavne vtedy,ak sa niečoho nemôžem dočkať,ani neviete ako rýchlo beží čas
Ale asi je dobre,že mi to nejde,to by som maniačila...
Až na to neskutočne množstvo dlhých loadingov, tobôž pri nainštalovaní datadiskov + tá veľkosť - pocit z hrania skazený dokonale (Teraz v Sims 3 až na jeden dlhý loading na začiatku nič podobné nebude + konečne otvorený celý priestor. Aj by som sa potešil keby mi to PC utiahol )
Pre to je pre mna number one Fable
A teraz vyjde Fable 2 júúúú. (a to mi komp už neutiahne duplom)
Iné hry ma poväčšinov nudili a máloktorú inú som dohral dokonca
,a aj CS,gta sa mi pacia
Metal Gear Solid
The Suffering
System Shock 2
Trackmania Sunrise
potom Starcraft, Heroes 3, NHL 2002, Eastside Hockey Manager 2007, Dune 2, Sim City 2000, Diablo 2, a iné
Marc Ecko´s Getting Up - Contents Under Pressure
Dubbing or looping in filmmaking is the process of recording or replacing voices for a motion picture. The term most commonly refers to voices recorded that !----- do not belong to the original actors and speak in a different language from the one in which the actor is speaking--------!. (asi z toho nebudeš nič mať, lebo pochybujem že vieš anglicky )
Keď je to originál, hovorí sa tomu všelijako, najčastejšie pôvodná jazyková verzia. (prípadne pôvodná jazyková licencia, pôvodné znenie...)
Termín "dabing" sa používa primárne na vyjadrenie prehratia pôvodných jazykových zložiek inými hercami , pričom ostatné zvukové stopy ostanú nezmenené.
Takže jediný blbec si tu ty
@thomasqo - jasne, ale nevolá sa to dabing, pokiaľ je to pôvodné znenie