Je to nielen vynikajuca pesnicka - cenim si na nej tu instrumentalnu stranku. Cudovali by ste sa, kolko malo ludi to vie zahrat (naozaj presne zahrat). V Europe je tak do 10 gitaristov, co by to dali IMO. Kto si niekedy dal tu namahu zlozit nieco na strunny nastroj a odohrat to nazivo, vie presne, o com hovorim. Taktiez mi imponuje, ze cerpa z klasickej hudby, niekde v jednom magazine som videl aj analyzu not a tabov - prirovnavaju ju k Beethovenovej Mesacnej Sonate. A Larsove jazzove vsuvky... opat si ich vsimnu len zainteresovani. Song mojho srdca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale momentálne:
The Used – The Bird And The Worm
The Used – Liar Liar (Burn In Hell)
Leathermouth - Catch me if you can
My Chemical Romance - Thank You For The Venom
Gorillaz - On Melancholy Hill
Hm. To mala byť jedna?
sú síce aj krajšie ako táto ale aj tak ju mám najradšej
Prvé čo mi napadli. Inak sa menia podľa nálady.
Je to nielen vynikajuca pesnicka - cenim si na nej tu instrumentalnu stranku. Cudovali by ste sa, kolko malo ludi to vie zahrat (naozaj presne zahrat). V Europe je tak do 10 gitaristov, co by to dali IMO. Kto si niekedy dal tu namahu zlozit nieco na strunny nastroj a odohrat to nazivo, vie presne, o com hovorim. Taktiez mi imponuje, ze cerpa z klasickej hudby, niekde v jednom magazine som videl aj analyzu not a tabov - prirovnavaju ju k Beethovenovej Mesacnej Sonate. A Larsove jazzove vsuvky... opat si ich vsimnu len zainteresovani. Song mojho srdca
a
ale momentálne je to
mean
i got money now
leave me alone (i´m lonely)
Nirvana- polly
come as you are
where did you sleep last night
AC/DC- Highway to hell
Janis Joplin- piece of my heart
John Lenon- Imagine
Momentálne...