z tychto all nightmare long... ale najlepsia pesnicka aku nahrali je Nothing else matters... alebo Enter Sandman..... alebu The Unforgiven... alebo Blackened.... vlastne vsetky su najlepsie a co sa tyka druhej moznosti tak ta pesnicka sa vola Of Wolf AND Man
Moje naj- Fight Fire with Fire, For Whom The Bell Tolls, Master Of Puppets, The Unforgiven II, Die, Die My Darling, St. Anger, All Within My Hands.....
Master, tak isto, moja srdcovica. Sad But True je moja najobľúbenejšia z Black Albumu spolu s My friend of misery.
Fuel má mrte text a All Nightmare Long sa mi inštrumentálne veľmi páči.
Batéria je čistá rozbíjačka, keď chcem vyhučať dom, tak púšťam to.
My Apocalypse a The End Of The Line sú mrte, živé, majú niečo do seba.
Disposable Heroes, jedna z najlepších skladieb od nich, čistý ťažký metal na dobrú noc. I keď to sólo je najimprovizovanejšia improvizačka podľa mňa, ale inak šupa.
Shoot Me Again a vlastne celý Svätý Hnev je jeden z najlepších albumov metalovej scény, k tomu niet čo dodať, spolu so St. Anger a All whitin my hands sú to d best skladby.
Devil"s dance mi neprirástol k srdcu, najmä preto, lebo sa mi to nechce podlaďovať
Dal som The End Of The Line aj keď mne tu trošku chýba starý dobrý puppets, bellz a bleckened..v pods. celá metallica je dobrá. Dokanca aj St.Anger celkom ujde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Of wolf or man
All nightmare long
My apocalypse
Moje najobľúbenejšie
Moje naj- Fight Fire with Fire, For Whom The Bell Tolls, Master Of Puppets, The Unforgiven II, Die, Die My Darling, St. Anger, All Within My Hands.....
Jediná ktorá sa mi od nich páči.
ale inac master of puppets
Master, tak isto, moja srdcovica. Sad But True je moja najobľúbenejšia z Black Albumu spolu s My friend of misery.
Fuel má mrte text a All Nightmare Long sa mi inštrumentálne veľmi páči.
Batéria je čistá rozbíjačka, keď chcem vyhučať dom, tak púšťam to.
My Apocalypse a The End Of The Line sú mrte, živé, majú niečo do seba.
Disposable Heroes, jedna z najlepších skladieb od nich, čistý ťažký metal na dobrú noc. I keď to sólo je najimprovizovanejšia improvizačka podľa mňa, ale inak šupa.
Shoot Me Again a vlastne celý Svätý Hnev je jeden z najlepších albumov metalovej scény, k tomu niet čo dodať, spolu so St. Anger a All whitin my hands sú to d best skladby.
Devil"s dance mi neprirástol k srdcu, najmä preto, lebo sa mi to nechce podlaďovať
Môj rebríček:
1. Unforgiven I
2. Unforgiven III
3. Fade to Black
4. Enter Sandman
5. Nothing else matters
(Metallicu momentálne nepočúvam, prešiel som na power metal)
Gimme fire !!
Gimme that which I desire !!
Nie, to je viac-menej iba náhoda
Došlo mi.