ale ak by som si mala vybrať, tak Derick, aj keď som nevidela jediný diel. len keď už s ním mám toľko spoločného... (a nielen to, že sme obaja v detstve strkali oči do vysávača! )
Ja mam rad klasicke kriminalky, nie tie CSI kde vytiahne mobil s dekontaminacnou jednotkou a namiesto baterky ma jadrovy reaktor.
Klasika je klasika.
Vrazdy v Midsomeri, sem tam Poirot, a tiez nase Ceskoslovenske detektivky, teraz davali jednu dobru ja Joj plsu, kazdy piatok a osmej to chodilo. Taky klasicky styl mam rad
Ja telku moc nepozerávam,preto ani nemám prehľad kde chodí práve aká kriminálka.Lebo mi prídu všetky rovnaké,teraz je taký boom okolo toho...
Ale milovala som jeden čas Odložený prípad,ešte pred pár rokmi,keď chodil na nove.Mala som rada tú hudbu na konci,jednoducho to nebolo len o zabíjaní,ale vždy aj nejaký príbeh
Zo seriálov CSI, Kosti, Rex (s komisárom Moserom :- .
Najradšej mám už spomínané Midsomer Murders, v ktorých nikdy neviem, o čo ide, nakoľko som príliš unesená prírodou a stavbami (ani Poirot nie je zlý, toho pozerám v rámci rodinnej tradície)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ty si riadne infantilny, keby som nevidel tvoju fotku mozno by som uvazoval ze si emo a milujes billa
tu sa da zadarmo kukat v celkom velkej kvalite online:
» kriminalka.nova.cz/rubrika/epizody...
Kobra 11 - Erdogan Atalay (Semir) mi je strasne sympaticky, ma uzasnu charizmu
Klasika je klasika.
Vrazdy v Midsomeri, sem tam Poirot, a tiez nase Ceskoslovenske detektivky, teraz davali jednu dobru ja Joj plsu, kazdy piatok a osmej to chodilo. Taky klasicky styl mam rad
Ale milovala som jeden čas Odložený prípad,ešte pred pár rokmi,keď chodil na nove.Mala som rada tú hudbu na konci,jednoducho to nebolo len o zabíjaní,ale vždy aj nejaký príbeh
Najradšej mám už spomínané Midsomer Murders, v ktorých nikdy neviem, o čo ide, nakoľko som príliš unesená prírodou a stavbami (ani Poirot nie je zlý, toho pozerám v rámci rodinnej tradície)