nekupujem zmrzlinu, už ani neviem koľko stojí ten kornútok, ktosi vravel, že 30 centov za kornút s jedným kopcom... dať 10 korún za to áno? určite... si pamätám keď stála 2 koruny... 30 centov za niečo také rozhodne nedám. Nech si myslí kto chce čo chce!
všetko okrem čokoládky (zjem ju, ale nemilujem ju...) a obzvlášť milujem citrón
@chidori nemyslíš že časy kedy stála 2koruny sú už dávno preč? vtedy bolo všetko celkom iné, všetko lacnejšie a aj výplaty boli menšie. Keby som to brala tak ako ty, tak nekupujem NIC! ani chlieb, lebo ten stál niekedy 5 korún! snažíš sa "šetriť" na nesprávnych veciach....
@diiny ty čo sa staráš do toho, za čo ja vyhodím svoje zarobené peniaze? pre mňa za mňa si kúp i kostru mamuta ty si na mňa reagovala nie ja na teba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
milujem túto kombináciu
kinder vajco :p
a od Carte Dór môžu byť všetky
Inak ja mám rád svieže zmrzliny ako citrón, jablko atd + čokoláda prípadne punč
ale zmrzlinu nemusím
@chidori nemyslíš že časy kedy stála 2koruny sú už dávno preč? vtedy bolo všetko celkom iné, všetko lacnejšie a aj výplaty boli menšie. Keby som to brala tak ako ty, tak nekupujem NIC! ani chlieb, lebo ten stál niekedy 5 korún! snažíš sa "šetriť" na nesprávnych veciach....