fuuu oznacil som ze nike..ale to len koli topankam.inak neznsam take ze nike puma adidas ja skor tak extravagantnejsie abo vystrednejsie ako sportovo..a jasne aj elegantnejsie
Ak je NIKA vlastne NIKE, tak jendoznacne...
Okej, nikdy som nebol na znacky a neverim ze prosto znackove oblecenie ma az taku cenu... Ale, potreboval somhalovky na volejbal a squash (Adidas Stabil), napriek tomu ze Nike za ich proagaciu behu, za svoje uzasne bezecke tenisky a za nike+ipod...
no z tychto nic.. nemam rada tento styl..je to az moc sportove ..este nike maju obcas fajn mikiny a bundy ..ale co sa tyka napr. obuvy..tie tenisky no hnusne...
co sa tyka sportovych znaciek rozhodne roxy, billabong, fallen.. ale inak uprednostnujem uplne iny typ oblecenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
katsudo
Okej, nikdy som nebol na znacky a neverim ze prosto znackove oblecenie ma az taku cenu... Ale, potreboval somhalovky na volejbal a squash (Adidas Stabil), napriek tomu ze Nike za ich proagaciu behu, za svoje uzasne bezecke tenisky a za nike+ipod...
co sa tyka sportovych znaciek rozhodne roxy, billabong, fallen.. ale inak uprednostnujem uplne iny typ oblecenia