kúpim si topánky od číňana a vydržia mi tak isto dlho ako tie značkové akurát tam zaplatím nekresťanské peniaze iba za to logo čo je na nich a to nie, ďakujem. Za tú cenu si môžem kúpiť 5x od číňana najmenej. Samozrejme nehovorím o topánkach za 5€,
čo príde, zapáči sa..... v botníku sa mi váľa asi šesť párov konverziek, ale žeby som ich nejako extra vyhľadávala... proste rozkopem jedny, kúpia sa druhé...
na margo toho ze z cinana vydrzia rovnako dlho ako znackove..tak to je somarina..moje najky maju uz asi vyse 3 rokov, bol som v nich asi 3x v horach, kde som chodil po blate, kamenoch, mal som ich jednu celu zimu a doteraz vyzeraju akoby mali mozno mesiac nosenia..a taktiez jedny predtym som tiez nosil 3 roky vkuse aj cez zimu, nepretrzite..a doteraz mi vydrzali..a to v nich kosim, chodim po zahrade bandurky kopat a vsetko mozne chcem vidiet lacne botasky, ktore toto vsetko vydrzia
Mustang, Diesel, Zara... hlavne, aby sa mi páčili, nech sú aj spod mosta, ale zväčša sa mi páčia tieto.
NENÁVIDÍM botaskoidnú obuv, značky ako Puma, Adidas, Nike a DC, ja som proste typ topánočkový, kabátikový, košieľkový a elegantne sa pokúšajúco-vyzerajúci (nie vždy sa dariaci .
mam z deichmanu boty a dala by som krk na to ze keby hentake podobne znacky nike, by mi vobec nevydrzali tolko co tie z deichmanu.. a boty od cinana mi vydrzia vacsinou 2 mesiace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
NENÁVIDÍM botaskoidnú obuv, značky ako Puma, Adidas, Nike a DC, ja som proste typ topánočkový, kabátikový, košieľkový a elegantne sa pokúšajúco-vyzerajúci (nie vždy sa dariaci .
ale vážne, mne aj tak tá drahšia obuv vydržala vždy buď rovnako alebo kratšie ako od číňana, tak čo
(a okrem toho, mne zvykne obuv všeobecne vcelku slušne vydržať... aspoň taká normálna, papuče nerátam